Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Anhelina Kalinina

BETFAIR SPORTSBOOK

Finala turneului WTA de la Roma le aduce fata in fata pe Elena Rybakina si Anhelina Kalinina. Mai jos aveti o scurta analiza a cekor doua jucatoare precum si pronosticul propus.

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 7 WTA. La felul în care joacă ea are însă șanse mari să intre cât de curând în top 3, iar mulți o văd în viitor drept lider mondial. La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai solide jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Vine dupa o perioadă de vis, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. A început bine și 2023, reușind să joace finala la Australian Open, după ce a bătut-o fără drept pe apel pe liderul mondial, Iga Swiatek. A câștigat Indian Wells după evoluții entuziasmante, învingând primele două clasate din circuit Swiatek și Sabalenka fără să piardă set, iar la Miami a legat alte 5 victorii consecutive, pierzând în finală cu Kvitova. Pe zgura rezultatele sale sunt ceva mai modeste, insa aici a jucat foarte bine si a trecut de Paolini, Kalinskaya, Vondrousova si Ostapenko fără să piardă set, in timp ce in sferturi a beneficiat de abandonul Igai Swiatek.

cota2.ro

Anhelina Kalinina este o jucătoare din Ucraina de 26 ani, momentan pe locul 47 WTA. Ea este o jucătoare care s-a făcut cunoscută în ultimii ani, fiind o prezență constantă chiar în fazele superioare ale turneelor WTA. În 2022 are sferturi la Madrid, Eastbourne și Charleston si victorii cu jucătoare de top precum Sakkari, Pera, Martic, Rybakina ori Keys. Ea preferă jocul pe hard acolo unde servește extrem de bine plasat, având o rată mare de puncte câștigate pe primul serviciu. Pe finalul anului trecut a avut rezultate foarte bune hard indoor, a câștigat titlul de la Limoges Challenger și a ajuns în semifinale la Shrewsbury și Angers. Aici a trecut de Blinkova, Kenin, Keys, Haddad Maia si Kudermetova.

Kalinina face cel mai bun turneu din carieŕă, insă nu o văd să aibă sanse in fața Rybakinei. Jucătoarea din Ucraina a stat pe teren aproape 7 ore in ultimele 2 tururi, cam cât a petrecut Rybakina in tot turneul. Cele două jucătoare au același stil ofensiv, insă în această perioadă Rybakina pare "next level" avand procentaje de peste 70% puncte câștigate cu primul serviciu. Merg pe o victorie scurtă.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Elena Rybakina vs Anhelina Kalinina
Pronostic:
Elena Rybakina 2-0
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro