Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham Hotspur vs Brentford

BETFAIR EXCHANGE

TOTTENHAM HOTSPUR - BRENTFORD

De la ora 14:30, Tottenham primeste vizita celor de la Brentford, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 37 din Premier League. In jocul tur din acest sezon, disputat pe ”Brentford Community Stadium”, cele doua formatii au incheiat la egalitate scor 2-2. Pentru ”albine” au marcat Janelt (min. 15) si Toney (min. 54), iar pentru ”pintenati” au punctat Kane (min. 65) si Hojbjerg (min. 71). 

Tottenham ocupa locul 7 in acest moment, ultimul care asigura prezenta intr-o cupa europeana. Totusi, acest loc mai este ”vanat” de Aston Villa si chiar de Brentford, mai ales in cazul in care vor reusi sa castige acest meci. Deasemenea, cu un succes azi, Tottenham are sanse mari si la accederea in grupele UEFA Europa League, un obiectiv mai ”valoros”, decat UEFA Conference League. In ultima etapa, Tottenham a cedat pe ”Villa Park” cu 1-2, iar Brentford a reusit sa castige pe propriul teren cu scorul de 2-0, in fata celor de la West Ham.

cota2.ro

Tottenham Hotspur vs Brentford - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Tottenham e neinvinsa in fata celor de la Brentford in cele 8 confruntari directe;
  • Tottenham a pierdut un singur meci din ultimele noua, disputate pe teren propriu;
  • Brentford are doar o singura victorie in ultimele 5 deplasari;
  • Harry Kane este al doilea cel mai bun marcator din acest sezon, cu 27 de reusite;
  • Tottenham are o medie de 2.00 goluri per meci, pe teren propriu, in acest sezon;
  • Tottenham a marcat cel putin un gol in 89% din meciurile de ”acasa”;
  • Brentford a castigat doar 22% din deplasarile acestui sezon;
  • Tottenham are o medie de 6.78 suturi pe poarta per meci, in jocurile de pe tere propriu.

Tottenham (3-4-2-1): Forster - Romero, Dier, Lenglet - Porro, Hojbjerg, Skipp, Davies - Kulusevski, Son - Kane

Brentford (3-5-2): Raya - Zanka, Mee, Pinnock - Hickey, Onyeka, Jensen, Janelt, Henry - Mbeumo, Wissa

Tottenham porneste cu prima sansa in acest meci, dar sa nu uitam ca Brentford a facut un sezon foarte bun si poate pune probleme, mai ales in fata unei echipe cu evolutii destul de ”schimbatoare”. Brentford l-a pierdut pe Ivan Toney pentru o perioada de 8 luni de zile, acest fiind suspendat din cauza pariurilor sportive. Atacantul englez in varsta de 27 de ani marcase 20 de goluri in cele 36 de etape scurse din Premier League si era, de departe, cel mai bine cotat jucator din lotul ”albinelor”. In cealalta ”tabara”, Harry Kane are din nou un sezon bun si ma astept sa iasa la rampa in aceasta dupa-amiaza. Golgeterul ”pintenatilor” si-a creat numai putin de 123 de ocazii de gol in acest sezon si a cadrat numai putin de 58 de suturi, fiind astfel cel mai periculos om din lotul londonezilor.

Pontul meu pentru meciul Tottenham Hotspur - Brentford este ”Harry Kane are minim doua suturi pe poarta”, la o cota de 2.05, disponibila pe Betfair Exchange.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tottenham Hotspur vs Brentford
Pronostic:
Harry Kane are minim doua suturi pe poarta
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro