Ponturi Pariuri Tenis Holger Rune vs Daniil Medvedev

Superbet

Finala turneului ATP de la Roma ii aduce fata in fata pe Holger Rune si Daniil Medvedev, doi dintre sportivii de top din circuitul masculin. Mai jos aveti avancronica partidei si pronosticul propus.

Holger Rune este un tânăr danez de doar 20 ani, aflat momentan pe locul 7 ATP, cel mai bun din cariera sa. La doar 17 ani, începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin de 5 turnee Challenger, iar în 2022 s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen, Stockholm si mai ales în Mastersul de la Paris unde l-a bătut pe Djokovic în finală. Holger este văzut de majoritatea specialiștilor drept un mare talent, poate chiar de nivelul lui Alcaraz, fiind cu siguranță un nume care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. În 2023 are titlu la Munchen, finală la Monte Carlo, semifinale la Montpellier și Acapulco și optimi la Australian Open când a pierdut incredibil în fața lui Rublev. Aici a avut un traseu foarte greu dar i-a invins pe Fils, Fognini, Popyrin, Djokovic si Ruud, pierzând câte un set in optimi, sferturi si semifinale.

cota2.ro

Daniil Medvedev este jucătorul inceputului de an in circuitul masculin si este la a 6-a finală în 2023, perioadă în care a câștigat 4 titluri la Rotterdam, Dubai, Doha si Miami, a jucat finala la Indian Wells, dar mai important decât atât pare că a revenit la forma care l-a adus pe primul loc în clasamentul ATP. Daniil este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, câștigător de US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 17 titluri ATP, un sportiv care intr-o formă bună fizică și mai ales psihică poate domina fără probleme circuitul. Medvedev este înalt si exploatează acest lucru având multe puncte câștigate ușor direct cu serviciul. Este agresiv și la retur, iar brațele lungi ii permit să ajungă la aproape toate loviturile. Aici a trecut de Ruusuvori, Zapata Miralles, Zverev, Hanfmann și Tsitsipas.

Nimeni nu îi dadea nicio șansă lui Medvedev pe suprafața lentă de la Roma, astfel că prezența în această finală este o mare surpriză pentru toată lumea. Zgura este punctul slab al lui Daniil, el chiar declarând că nu se simte deloc confortabil pe această suprafață. La Madrid a avut mari emotii cu tânărul Shevchenko, fiind foarte aproape de eliminare, iar apoi a pierdut clar cu Karatsev. Cei doi s-au intalnit in urmă cu o lună in sferturi la Monte Carlo când Rune s-a impus fără mari problene după doar o ora si 17 minute. Eu il văd favorit oe danez si acum si cred că are armele necesare pentru a-l domina pe zgură pe Medvedev și de a obține al doilea turneu Masters al carierei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Holger Rune vs Daniil Medvedev
Pronostic:
Victorie Rune
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro