Ponturi Pariuri Fotbal Augsburg vs Borussia Dortmund

UNIBET

AUGSBURG - BORUSSIA DORTMUND

De la ora 18:30, pe ”WWK Arena”, Augsburg primeste vizita celor de la Borussia Dortmund, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 33, din Bundesliga. In duelul din tur disputat pe ”Signal Iduna Park”, Borussia Dortmund s-a impus cu scorul de 4-3, dupa un meci cu 41 de ocazii de gol. Borussia Dortmund a condus cu 1-0; 2-1; 3-2 si in cele din urma au castigat cu 4-3, asta dupa ce Augsburg a reusit sa egaleze in trei randuri. Golul victoriei ”galben-negrilor” a fost reusit de Reyna, in minutul 78 al jocului.

Augsburg ocupa locul 14 in Bundesliga si inca are emotii in ceea ce priveste retrogradarea. Totusi, acestia sunt la mana lor si daca vor castiga unul din cele doua jocuri ramase, vor fi prezenti si in sezonul urmator pe prima scena a fotbalului din Germania. De partea cealalta, Borussia este la mana ei in ceea ce priveste titlul, asta dupa ce Bayern a pierdut aseara pe teren propriu cu RB Leipzig, scor 1-3. In ultima etapa Augsburg a pierdut la Bochum, scor 2-3, iar Borussia Dortmund s-a impus in fata celor de la Monchengladbach cu scorul de 5-2.

cota2.ro

Augsburg vs Borussia Dortmund - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Borussia Dortmund a marcat minim trei goluri in 4 din ultimele 5 meciuri;
  • Augsburg a marcat, dar a si primit gol in 10 din ultimele 11 meciuri;
  • In 13 din ultimele 14 meciuri directe, ambele formatii au marcat;
  • Borussia Dortmund are a doua cea mai buna ofensiva din Bundesliga, cu 78 de goluri marcate in 32 de meciuri;
  • Augsburg este cea mai avertizata echipa din Bundesliga, cu 90 de cartonase galbene incasate in acest sezon;
  • Borussia Dortmund are o medie de 15.8 ocazii de gol per meci, in acest sezon;
  • Borussia Dortmund are o medie de 6.4 suturi pe poarta per meci, in acest sezon;
  • Borussia Dortmund are o medie de 6.7 cornere per meci, in acest sezon;
  • Raphael Guerreiro este cel mai bun pasator din Bundesliga, cu 12 assist-uri reusite in acest sezon.

Augsburg (3-4-3): Koubek – Bauer, Gouweleeuw, Uduokhai – Caligiuri, Dorsch, Rexhbecaj, Pedersen – Berisha, Beljo, Demirovic

Borussia Dortmund (4-2-3-1): Kobel – Wolf, Sule, Hummels, Guerreiro – Ozcan, Can – Malen, Brandt, Adeyemi – Haller

Augsburg are sanse de a se salva de la retrogradare si daca va pierde astazi, insa Borussia are sansa sa opreasca hegemonia celor de la Bayern Munchen, care s-au impus in ultimele 10 sezoane. Ma astept ca trupa lui Edin Terzic sa faca din nou un meci bun, precum cele cu Monchengladbach si Wolfsburg. Augsburg e o echipa care poate pune probleme, insa la ce moral si la cata dorinta va fi la Dortmund, imi e greu sa cred ca vor face fata, mai ales ca in ultima etapa, Borussia ar juca cu titlul pe masa, chiar pe ”Signal Iduna Park”, unde cu siguranta ar fi o atmosfera incredibila. Remarcatii celor de la Dortmund din ultimele etape sunt Haller si Malen, care, pe langa faptul ca au reusit sa marcheze, au facut jocuri bune si si-au creat foarte multe oportunitati. Ma astept si in aceasta seara la o evoluti buna din partea celor doi.

Pontul meu pentru meciul Augsburg - Borussia Dortmund este ”Donyell Malen are minim un sut pe poarta + Sebastian Haller are minim un sut pe poarta”, la o cota de 1.95, disponibila pe Unibet.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Augsburg vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Donyell Malen are minim un sut pe poarta + Sebastian Haller are minim un sut pe poarta
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro