Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs FCSB

Superbet

Farul Constanța și FCSB se întâlnesc azi, de la 21:00, în finala de titlu din playoff-ul SuperLigii. Un succes al ”marinarilor” ar aduce titlul trupei lui Gică Hagi, în timp ce orice alt rezultat ar împinge emoțiile către ultima etapă, de săptămâna viitoare.

În acest moment, Farul e prima, cu un punct peste FCSB. Confruntarea de la Ovidiu va fi una extrem de încinsă, iar asta ne face să mergem către zona pariurilor speciale.

cota2.ro

Dacă nu ești fan al vreuneia dintre echipe sau dacă nu ai un ”feeling” pentru învingătoare, o astfel de confruntare e de evitat pe soliste. Poate chiar și pentru goluri. Chiar dacă vorbim de echipe ofensive, un meci cu titlul pe masă, cu garnituri relativ tinere, ar putea să afecteze tot ceea ce știam despre Farul și FCSB.

În playoff, când presiunea a devenit mai mare, FCSB s-a impus destul de clar ca prestație în fața Farului. 2-1 pe Arena Națională!

În sezonul regular, Farul însă a bătut-o de două ori pe FCSB. 3-1 la Ovidiu, într-un meci în care constănțenii au dominat-o total pe rivala roș-albastră, și 3-2 pe Arena Națională, atunci când Farul s-a impus cu noroc, cu două goluri în prelungirile meciului.

  • 11 faulturi a făcut FCSB la ultimul meci direct cu Farul;
  • 21 de faulturi a făcut FCSB la ultimul meci cu Farul disputat la Ovidiu;
  • 15 faulturi a avut FCSB la ultimul meci de campionat, victorie cu 1-0 contra CFR-ului;
  • 18 faulturi a provocat FCSB la ultima deplasare din playoff, victorie la Craiova, 2-1;
  • 23 de faulturi a făcut FCSB la penultimul meci direct contra Farului, înfrângere cu 2-3;
  • 17 faulturi a suferit Farul la ultimul meci din SuperLigă, egal cu Craiova, 1-1.

Meciul va fi condus la centru de Radu Petrescu, unul dintre arbitrii care fluiera repede în dueluri și care obișnuiește să fragmenteze jocurile destul de des.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul vs FCSB
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi FCSB
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 7.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro