Ponturi Pariuri Tenis Fernanda Contreras Gomez vs Sesil Karatantcheva

GetsBet

In primul tur al calificărilor la Roland Garros avem meciul dintre Fernanda Contreras Gomez și Sesil Karatancheva. 

Fernanda Contreras Gomez este o sportivă de 25 ani din Mexic clasată pe locul 198 WTA. Ea s-a remarcat în anul 2022 când a reușit să se califice pe tabloul principal la Roland Garros, Wimbledon și US Open, având evoluții extrem de apreciate. Deși preferă zgură, suprafața pe care joacă cel mai mult, Fernanda este bună și pe hard, fiind o jucătoare cu lovituri puternice. Are două trofee mici ITF pe hard în 2019, însă anul 2022 a fost cu siguranță cel mai bun din cariera sa, cu victorii în fața unor jucătoare mult mai bine cotate precum Ana Bogdan, Korpatsch ori Sofia Kenin. Forma sa este destul de slaba, iar in 2023 nu a avut saltul pe care lumea il astepta.

cota2.ro

Sesil Karatancheva este o jucătoare de 33 ani din Bulgaria fără clasament. Ea s-a retras din circuit in 2019 si a revenit după numai puțin de 4 ani, participând aici grație unui wildcard. De la revenire, a jucat doar 2 meciuri, pierdute ambele cu 2-0 la seturi. Luna aceasta a castigat un singur game in fata Jessikai Ponchet, meci care spune multe despre nivelul său actual. Karatantchavea are o poveste incredibilă, a ajuns in sferturile de finală la Roland Garros în urmă cu 18 ani, apoi a foat suspendata pentru dopaj, iar la doar 30 ani a ales să se retragă și a înființat o academie de tenis in Sofia.

Sesil Karatantcheva are doar 2 meciuri jucate in ultimii 4 ani, perioada in care s-a ocupat de cu totul alte lucruri decat tenisul. Revenirea ei in circuit surprinde, insă probabil acesta este turneul de final al carierei sale. Nivelul său este slab si nu cred că mai poate face față din punct de vedere fizic unui meci oficial. Fernanda Contreras Gomez este destul de bună pe zgură, iar anul trecut a câștigat numai puțin de 4 partide la Roland Garros.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Fernanda Contreras Gomez vs Sesil Karatantcheva
Pronostic:
Sub 18.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro