Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.88

BETFAIR SPORTSBOOK

Vă propun astăzi un combo din calificările Roland Garros si am ales 2 partide care nu văd să ne pună probleme. Mai jos aveti analiza partidelor si pronosticul recomandat.

Aslan Karatsev - Pierre Hugues Herbert 

cota2.ro

Aslan Karatsev este un jucator rus de 29 ani momentan pe locul 62 ATP. Valoarea sa este insa mult superioara acestei pozitii, el fiind un fost semifinalist de Australian Open, castigator a 3 turnee de nivel ATP, ajuns pana pe locul 14 mondial in anul 2022. De la inceputul anului trecut a suferit insa o cadere inexplicabila, fiind eliminat din primul tur la majoritatea turneelor la care a participat. Problemele au fost insa in special de ordin mental, Karatsev fiind un jucator capricios. In 2023 da semne de revenire. Are semifinale la Pune, si vine dupa 10 victorii in ultimele 12 partide cu adversari precum De Minaur, Struff ori Medvedev. 

Pierre Hugues Herbert este un francez de 32 de ani, unul dintre sportivii care au reprezentat cu succes țara în special în proba de dublu. El se apropie de finalul carierei si a ajuns pana aproape de locul 400 ATP. In ultimii ani a jucat exclusiv la nivel Challenger si ITF, având rezultate slabe contra unor adversari modești. La inceputul anului a suferit o accidentare care l-a tinut departe de teren peste 2 luni.

Karatsev este in forma foarte bună, nivelul sau de joc de la Madrid fiind foarte ridicat.Daca iși va recăpăta încrederea în fortele proprii îl vad să reintre rapid chiar in top 20. De cealaltă parte, Herbert joacă din ce în ce mai puțin. Anul acesta are un singur meci pe zgură în care a câștigat doar 6 game-uri contra lui Zuk. Merg pe o victorie clară a lui Karatsev.

Antonia Ruzic - Brenda Fruhvirtova

Antonia Ruzic este o jucatoare de 20 ani din Croatia, momentan pe locul 230 WTA. Ea nu a facut inca pasul la nivelul urmator si desi este cu 4 ani mai mare decât adversara sa, nu are vreo prezență la nivel WTA, jucând exclusiv la nivel inferior. Preferă suprafețele rapide, fiind destul de imobilă în schimburile lungi.

Brenda Fruhvirtova este o jucătoare din Cehia de doar 15 ani, un adevărat fenomen în țara sa. Ea este sora mai mică a Lindei, o altă jucătoare de doar 17 ani cu un potential incredibil. Brenda vine dupa un an senzational în care a câștigat numai puțin de 8 titluri de nivel inferior ITF și a obținut 49 de victorii din 55 de partide. Anul acesta a intrat in premieră pe tabloul principal la Australian Open, iar la Madrid i-a luat set Anei Kalinskaya.

Brenda Fruhvirtova este una dintre viitoarele staruri din circuitul feminin și îi dau șanse mari să ajungă pe tabloul principal. Deși este incă un copil ea are foarte multe victorii care i-au adus maturitate și încredere în sine. Ruzic este de asemenea o tânără de perspectivă, insă nu îi dau șanse astăzi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Aslan Karatsev vs Pierre Hugues Herbert
Pronostic:
Victorie Aslan Karatsev 2-0
Cota
1.38
Antonia Ruzic vs Brenda Fruhvirtova
Pronostic:
Victorie Brenda Fruhvirtova
Cota
1.36
Cota finala: 1.88
Profit: 7.92
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro