Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.96

BETANO

Celta Vigo și Girona se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 36 din La Liga. Cei de la Celta Vigo trăiesc cu emoții finalul de sezon din La Liga. Formația pregătită din noiembrie 2022 de Carlos Carvalhal a pierdut ultimele 4 meciuri. A rămas cu 39 de puncte, iar cu 3 etape rămase de disputat are doar 4 puncte avans față de zona retrogradării. Asta poate și pentru că au investit toți banii din ultimele perioade de transferuri în fotbaliști ofensivi, venirile lui Jorgen Strand Larsen, Oscar Rodriguez sau Haris Seferovic, neglijând apărarea. 

Girona este mult mai liniștită. Aflată la primul sezon de la revenirea în elită, gruparea catalană a depășit toate așteptările sub comanda lui Michu. Ocupă poziția a 8-a în acest moment, la doar două puncte în spatele zonei cupelor europene. În afara golgeterului Taty Castellanos, 13 reușite stagionale, a impresionat și o cunoștință a fotbalului românesc. E vorba despre fostul dinamovist Aleix Garcia, cel mai bun pasator al echipei, cu 6 assisturi.

cota2.ro

• 3 este media golurilor în partidele jucate de Girona în acest sezon. Celta Vigo este și ea în prima jumătate a acestui clasament, cu o medie de 2.7 goluri

• Girona are al 4-lea cel mai bun atac din La Liga, 55 de goluri în 35 de etape. Doar granzii Barcelona, Real și Atletico o depășesc

• ultimele 3 meciuri oficiale jucate de Girona au fost GG3+: 1-2 cu Villarreal, 2-2 cu Real Sociedad și 2-1 cu Mallorca

• 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Celta Vigo au fost GG: 1-2 cu Bilbao, 1-2 cu Valencia, 1-3 cu Villarreal

• Girona ocupă locul 3 în clasamentul eficienței din acest sezon. 11% dintre ocazii au fost transformate în goluri.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu SAU peste 2,5 goluri în meci este @1.50. 

--------------------

Real Sociedad și Almeria se se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 36 din La Liga. Real Sociedad este foarte aproape să revină în grupele Ligii Campionilor după o pauză de un deceniu. Ocupă locul 4 acum și are 65 de puncte, un avans de 5 față de urmăritoarea Villarreal. Performanța va fi obținută într-un mod ideal, avându-l pe bancă pe Imanol Alguacil, un antrenor coborât din peluza clubului basc. Forma pe care o traversează gazdele de astăzi vorbește de la sine. În luna mai a acestui an a reușit să le învingă atât pe Real Madrid, scor 2-0, cât și pe Barcelona, scor 2-1. 

La primul sezon de la întoarcerea pe prima scenă, Almeria este aproape să se salveze. Are 39 de puncte, 4 peste formațiile aflate pe locuri retrogradabile. Performanța managerului Rubi este cu atât mai lăudabilă, cu cât lotul este unul modest, cotat la doar 93 de milioane de euro. 

• Real Sociedad a câștigat partida cu Almeria din turul campionatului, scor 2-0

• un singur șut pe spațiul porții lui Sociedad a reușit Almeria în partida din tur

• Almeria are un bilanț teribil în deplasările din acest sezon, o singură victorie în 17 partide

• Almeria a primit aproape de două ori mai multe goluri decât Real Sociedad: 61, față de 32

• 396 de șuturi spre porțile adverse a expediat Sociedad în acest sezon. Almeria e inferioară, 364 de tentative.

Pe Betano cota pentru victoria lui Real Sociedad este @1.38

----------------------

Los Angeles FC și Los Angeles Galaxy se înfruntă la noapte, de la ora 05:30, în optimile Cupei Statelor Unite ale Americii.  Los Angeles FC este unul dintre cluburile noi din MLS, dar care a găsit rapid calea spre glorie, fiind campioana en-titre din fotbalul american. Structura lotului, al doilea cel mai valoros, cotat la peste 55 de milioane de euro, permite și anul acesta obiective mari. Vedeta formației până în acest punct al sezonului este Denis Bouanga. Extrema adusă de la Saint-Etienne are deja 10 goluri. E urmat de starul ultimelor sezoane, Carlos Vela, cu 4 goluri și 4 pase în cele 12 partide jucate în campionat. Chiar dacă partida de astăzi este în Cupă, forma din MLS contează. Iar LA FC este liderul Conferinței de Vest. 

Rivala locală Los Angeles Galaxy, clubul care a deschis cu adevărat calea vedetelor spre fotbalul american, nu o duce tocmai bine acum. În Conferința de Vest din MLS este ultima, cu doar 2 victorii în 13 partide. Managerul Greg Vanney trebuie să găsească formula ideală, pentru că lotul îi oferă multe soluții. Printre vedetele pe care le găsim aici se numără Douglas Costa, Chicharito, Martin Caceres sau Riqui Puig. 

• LA FC a câștigat meciul direct din campionat, disputat în urmă cu o lună. A fost un spectaculos 3-2

• precedentele 8 meciuri directe dintre cele două formații au fost GG

• LA Galaxy are cea mai slabă apărare din Conferința de Vest, 23 de goluri încasate în 13 partide de campionat

• în șaisprezecimile Cupei, Los Angeles FC a avut nevoie de penalty-uri pentru a trece de Monterey Bay (2-2 după reprizele de prelungiri)

• Los Angeles Galaxy a avut o misiune mai ușoară, victorie 3-1 contra lui Seattle Sounders.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu & peste 2.5 goluri este @1.80. 

---------------------

Maccabi Netanya și Beitar Jerusalem, finala surprinzătoare din Cupa Israeului, se joacă astăzi, de la ora 20:30. Maccabi Netanya este unul dintre cluburile mici, dar inimoase din Israel. Are în palmares 5 titluri de campioană, ultimul în 1983, dar și o Cupă, în 1978. Acum visează la un nou trofeu și la o calificare în Europa. Prin intermediul campionatului a ratat această șansă, terminând play-off-ul pe locul 5. Lotul nu impresionează cu nimic, valorează sub 10 milioane de euro, așa că meritele îi revin în principal antrenorului Ran Kozuk, numit în noiembrie 2022, când echipa era într-o situație complicată. 

Și Beitar caută revenirea în cupele europene după o pauză lungă. Formația cu 6 titluri și 7 Cupe, ultimul trofeu venind în 2009, își pune toate speranțele în disputa de astăzi. În campionat a avut o prestație modestă, a ratat play-off-ul și a încheiat pe poziția secundă în play-out. Lotul este de o valoare apropiată cu cel al lui Netanya. Singurul nume care iese în evidență este cel al golgeterului Ion Nicolaescu, un atacant din Republica Moldova, dar cu cetățenie română.

• în drumul spre finala Cupei, mai exact în sferturi, Maccaby Netanya a trecut chiar de campioana Maccabi Haifa, 4-3 la general (2-2 și 2-1)

• și Beitar a produs o surpriză, în semifinale, victorie cu 3-1 împotriva lui Maccabi Tel Aviv

• cele două meciuri directe din acest campionat au fost fabuloase: Netanya a câștigat cu 4-1 pe teren propriu, Beitar s-a răzbunat cu 6-3 acasă.

Pe Betano, cota pentru peste 1.5 goluri în meci este @1.33

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Celta Vigo vs Girona
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.50
Real Sociedad vs Almeria
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.38
LA FC vs LA Galaxy
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.80
Maccabi Netanya vs Beitar Ierusalim
Pronostic:
VEZI ÎN ARTICOL
Cota
1.33
Cota finala: 4.96
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro