Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi vs U Cluj

Superbet

Miercuri, de la 20:30, la Sibiu se joacă finala Cupei României! După ce am văzut-o pe Farul campioană în SuperLigă, acum Sepsi și U Cluj se vor duela pentru al doilea trofeu intern ca importanță.

Sepsi este deținătoarea en-titre a Cupei, iar covăsnenii sunt favoriți și în această finală, acolo unde U Cluj poate face ca locul 4 din playoff să ducă în Conference League.

cota2.ro

Calculele sunt simple. Dacă Sepsi ia Cupa, atunci trupa lui Cristiano Bergodi merge în cupele europene! Dacă ”Șepcile Roșii” se vor impune, atunci locul 4 din SuperLigă va duce în Europa, asta pentru că U Cluj nu are licență pentru a juca în cupele europene.

Revenind la meci, Sepsi a început să-și rotunjească experiența finalelor și pornește cu avantaj din acest punct de vedere. În plus, covăsnenii au câștigat ambele dueluri din acest sezon cu U Cluj. 2-1 la Sf. Gheorghe și 1-0 cu clujenii gazde.

  • Înaintea duelului direct, Sepsi e în criză de rezultate: 4 etape de playoff, 0 victorii! Două remize, cu Rapid și Farul, și două eșecuri, cu CFR și FCSB;
  • Dincolo, băieții lui Sabău par să fie într-o formă mai bună, cu mențiunea că vin de la nivel de playout: două succese la rând cu Chindia și Hermannstadt și zero emoții pentru evitarea retrogradării.

Până să ajungă să se întâlnească în ultimul act, cele două echipe au avut meciuri grele în semifinale. Sepsi a mitraliat-o pe CFR Cluj, 3-0, în timp ce U Cluj a avut de furcă în fața celor de la UTA, victorie la limită, 1-0.

Meciul va fi arbitrat de Cătălin Popa, unul dintre cei mai controversați arbitri din România, asta după ce în acest sezon deține recordul la numărul de meciuri stricate cu gafe de arbitraj. Nici măcar în camera VAR nu se descurcă mai bine, el fiind acolo la duelul dintre Rapid și CSU Craiova unde s-au acordat două penalty-uri inexistente și de la VAR nu s-a primit niciun semnal.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sepsi vs U Cluj
Pronostic:
Sepsi câștigă & Peste 0,5 goluri în repriza a 2-a
Cota
2.45
Cota finala: 2.45
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro