Ponturi Pariuri Tenis Dominic Koepfer vs Federico Delbonis

BETANO

Avem un pronostic cu șanse bune de reușită în turul 2 al calificărilor pentru Roland Garros, între Dominic Koepfer și Federico Delbonis. Va ofer câteva date despre cei doi jucători dar si pronosticul propus.

Dominic Koepfer este un neamț de 29 ani, momentan pe locul 102 ATP. El a aparut in lumina reflectoarelor destul de tarziu, mai precis la 26 ani, atunci când intra în premieră în top 100. De atunci a câstigat 4 turnee Challenger, insă a reusit rezultate bune și la nivel ATP, castigând cu Fritz la Roland Garros in 2022, acolo unde i-a luat set si lui Federer. Koepfer joaca foarte mult pe zgură, suprafața sa favorită, este rapid și are o deplasare bună în teren. Acum pare în cea mai bună formă a carierei, iar după acest turneu va reveni in top 100 acolo unde ii este locul.

cota2.ro

Federico Delbonis este un jucător argentinian de 32 de ani clasat pe locul 236 ATP. El este un zgurist tipic, pe această suprafață având și cele mai mari succese din carieră, titlurile ATP de la Marrakech și Sao Paolo, dar și 12 trofee în turnee de nivel secund Challenger ori ITF. De la ultimul au trecut însă 4 ani, astfel că putem spune că Federico este spre finalul carierei. Anul acesta rezultatele lui au fost slabe, astfel că a coborât vertiginos in ierarhia ATP si este nevoit să joace calificări la majoritatea turneelor la care participă. In primul tur al calificărilor a trecut de Mejia in supet tiebreak-ul setului decisiv.

23 de victorii si doar 4 infrangeri are Koepfer de la debutul sezonului de zgura, perioada in care a jucat foarte bine si a castigat turneele Challenger de la Torino si Mexico City. Delbonis este pe finalul carierei si a iesit din top 200 ATP. Argentinianul vine după un meci de peste 3 ore disputat ieri și cu siguranță se va resimți. Cei doi s-au intalnit luna aceasta cand Koepfer s-a impus 6-1, 6-4.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dominic Koepfer vs Federico Delbonis
Pronostic:
Victorie Koepfer 2-0
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 7.84
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro