Ponturi Pariuri Fotbal Mallorca vs Valencia

UNIBET

Mallorca și Valencia sunt adversare astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 36 din La Liga.  Cu 3 partide rămase de jucat din actuala stagiune, Mallorca a scăpat de grijile retrogradării în Spania. Are 44 de puncte, 6 avans față de formațiile aflate pe locuri de „B”. Experimentatul Javier Aguirre a reușit asta cu un lot cotat la doar 93 de milioane de euro, dar care conține câteva unume interesante, în special în ofensivă. Vedetele echipei în actuala stagiune au fost Vedat Muriqi (13 goluri) și Lee Kang-in (6 goluri și 5 pase decisive).

Valencia a legat două victorii, dar încă trăiește periculos acest final de sezon. Are 40 de puncte, doar două peste zona retrogradării, în condițiile în care în runda viitoare o va înfrunta pe Espanyol, formație aflată într-o situație disperată. „Liliecii” au însă motive de optimism. Sub comanda legendei locale Rubén Baraja, jocul echipei a început să se lege, defensiva nu mai dă rateuri, iar starurile din atac au alt randament față de mandatul lui Gennaro Gattuso.

cota2.ro

• Valencia vine după două victorii mari: 2-1 pe terenul lui Celta Vigo și 1-0 acasă împotriva lui Real Madrid

• 39 de goluri a înscris Valencia în acest sezon. Mallorca are o ofensivă inferioară, doar 33 de reușite

• 52.20% a fost posesia medie a Valenciei în acest campionat. Mallorca e penultima din La Liga la acest aspect, cu doar 41.40%

• 12.46 ocazii de gol/meci și-a creat Valencia în actuala stagiune. Mallorca e ultima și în această ierarhie, doar 8.83 oportunități/partidă.

Pe UNIBET, cota pentru X2 & peste 1.5 goluri este @2.10. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Mallorca vs Valencia
Pronostic:
X2 & Peste 1.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro