Ponturi Pariuri Tenis Osorio Serrano vs Mira Andreeva

BETFAIR EXCHANGE

Cel mai tare meci de pe tabloul feminin al calificarilor Roland Garros se disputa intre Camila Osorio Serrano si Mira Andreeva.

Camila Osorio Serrano este o sportivă de 21 de ani din Columbia, momentan pe locul 84 WTA. Ea joacă aproape în exclusivitate pe zgură, acolo unde a obținut și cele mai importante rezultate din cariera, 1 titlu WTA la Bogota și alte 3 de nivel inferior ITF. Osorio nu este foarte înaltă și de aceea comite destul de multe duble greșeli în încercarea de a fi competitivă la serviciu, insa compensează printr-o deplasare foarte bună în teren si preferă schimburile lungi. In ultima lună a jucat foarte bine, are optimi la Roma, tur 3 la Madrid si sferturi la Reus, perioadă în care a obținut victorii cu Garcia, Martic ori Gracheva. In primele 2 tururi de calificare a trecut fără probleme de Șerban și Karatantcheva.

cota2.ro

Mirra Andreeva este o tânără jucatoare din Rusia de doar 16 ani, momentan pe locul 143 WTA. Antrenată de Jean Rene Lisnard cel care în trecut i-a pregătit pe Rublev sau Medvedev, Mirra este o mare speranță a tenisului feminin, iar viitorul său pare strălucit, având toate atuurile pentru a ajunge in top. Finalistă la Australian Open în competiția destinată junioarelor, Andreeva a pierdut doar 3 partide disputate in acest sezon sezon, perioadă în care a cucerit titlurile ITF de la Chiasso si Bellinzona. Mai mult, de la trecerea sa la senioare, făcută in 2022, Mirra a câștigat peste 80 % din meciuri cucerind 6 titluri de nivel inferior. Are recent victorii cu Leylah Fernandez, Haddad Maia și Linette, jucătoare din top 50 WTA. Aici a trecut de Polina Kudermetova si Emiliana Arango, fiind dominantă.

Mirra Andreeva este o jucătoare de mare perspectivă, insa este totuși incă o junioare și cred că ii va fi greu în fața Camilei Serrano. Suprafața de la Paris îi convine de minune jucătoarei din Columbia, dându-i posibilitatea să prelungească schimburile și să iși etaleze jocul variat, cu multe scurte și ruperi de ritm. Chiar dacă a impresionat aici, Andreeva are doar 5 meciuri in intreaga carieră la nivel WTA, iar experiența superioară a Camilei este posibil să fie decisivă. Merg pe un meci lung.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Osorio Serrano vs Mira Andreeva
Pronostic:
Victorie Osorio Serrano
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro