Ponturi Pariuri Tenis Nicolas Jarry vs Alexander Zverev

BETANO

In semifinala turneului ATP de la Geneva, turneu premergator Roland Garros, avem meciul dintre Nicolas Jarry si Alexander Zverev. Mai jos aveti o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Nicolas Jarry este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 54 ATP. El a fost și mai sus în clasament, până pe locul 38, însă a fost implicat intr-u mare scandal în anul 2020 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a doua titluri ATP la și a numai puțin de 5 turnee Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. Forma lui este f bună, are recent titlu la Santiago sau semifinale la Rio unde i-a luat set lui Alcaraz. Aici a furnizat o mare surpriză trecând in sferturi de principalul favorit, Casper Ruud. L-a mai eliminat pe Lajovic, iar in turul 2 a profitat de neprezentarea lui Griekspoor.

cota2.ro

Alexander Zverev este un jucător german de 25 ani aflat pe locul 27 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, semifinalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră. Anul trecut a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru. În sezonul de zgură a evoluat bine, având semifinale la Monte Carlo și Roma și finală la Madrid când a pierdut cu Alcaraz, iar la Roland Garros a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentări fiind încă vizibile.

Se face un an de cand Zverev s-a accidentat grav in semifinala cu Nadal, intr-un moment in care avea sanse bune chiar să căștige Roland Garros. El încearcă să atingă forma maximă inainte de turneul francez, insă este clar că este departe de nivelul cu care eram obișnuiți. Jarry este un jucător bun și nu cred că este victimă sigură nici pe departe si l-am văzut foarte montat în meciul cu Ruud. Cei doi s-au intalnit in finala aici la Geneva in 2019, atunci când Zverev a câștigat cu 10-8 în tiebreak-ul setului decisiv, dupa un meci de 2h37 min. Merg pe un meci lung si acum.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Nicolas Jarry vs Alexander Zverev
Pronostic:
Peste 112.5 minute durata meciului
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro