Ponturi Pariuri Fotbal Lyon vs Reims

Superbet

LYON - REIMS

De la ora 22:00, pe ”Parc OL”, Lyon primeste vizita celor de la Reims, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 37, din Ligue 1. In partida tur din acest sezon, disputata pe ”Stade Auguste-Delaune”, cele doua formatii si-au impartit punctele dupa ce au incheiat la egalitate, scor 1-1. Junya Ito a punctat pentru Reims in minutul 24, iar Moussa Dembele a reusit sa aduca un punct echipei sale dupa reusita din minutul 86.

Lyon ocupa locul 7 si inca mai spera sa prinda un loc de cupe europene, chiar daca sansele sunt extrem de mici. Trupa lui Laurent Blanc vine dupa un succes cu Monaco, scor 3-1, iar singura optiune in confruntarea de astazi este victoria. Reims este o formatie care evolueaza fara griji in acest moment, acestia ocupand pozitia a 11-a in Ligue 1. Reims a remizat etapa trecuta cu ”lanterna rosie” din campionat, scor 2-2, iar rezultatele din ultima perioada ale acestora sunt destul de slabe.

cota2.ro

Lyon vs Reims - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Lyon a marcat minim 3 goluri in trei din ultimele patru meciuri de pe teren propriu;
  • Reims are doar o singura victorie in ultimele 7 partide;
  • Lyon are o medie de 1.78 goluri marcate pe teren propriu, in acest sezon;
  • Lyon are o medie de 16.28 ocazii de gol per meci, la partidele disputate ”acasa”;
  • Lyon are o medie de 6.89 suturi pe poarta per meci, la duelurile disputate in fata propriilor fani;
  • Lyon a cadrat minim 4 suturi in 83% din meciurile de pe teren propriu, din acest sezon;
  • Reims a reusit sa marcheze doar o singura data in ultimele 3 deplasari;
  • Folarin Balogun este cel mai bun marcator al oaspetilor, acesta reusind sa marcheze numai putin de 20 dintre cele 44 de goluri ale formatiei sale;
  • Alexandre Lacazette este cel mai bun marcator al celor de la Lyon, cu 26 de goluri reusite in acest sezon. 

Lyon (4-2-3-1): Lopes - Kumbedi, Diomande, Lukeba, Tagliafico - Caqueret, Tolisso - Barcola, Jeffinho, Cherki - Lacazette

Reims (4-2-3-1): Diouf - Foket, Abdelhamid, Agbadou, Busi - Munetsi, Cajuste - Ito, Flips, Maolida - Balogun

Reims e mai mult cu gandul la vacanta decat la meciurile din Ligue 1, dovada si rezultatele slabe din ultima perioada. Lyon inca sufera dupa acea infrangere de la Clermont, din urma cu doua runde, insa succesul cu Monaco a mai indulcit amaraciunea unui nou sezon ratat. Alexandre Lacazette este al doilea cel mai bun marcator din Ligue, iar statisticile sale din acest sezon arat absolut fantastic. Atacantul francez a marcat in 6 din ultimele 7 meciuri ale celor de la Lyon, iar azi ma astept sa-l puna la treaba pe Diouf, portarul cu cele mai multe meciuri fara gol primit, din campionat. 

Pontul meu pentru meciul Lyon - Reims este ”Alexandre Lacazette are minim doua suturi pe poarta”, la o cota de 2.90, disponibila pe Superbet. Vorbim de un super value-bet, tinand cont ca la alte case de pariuri, aceasta selectie nu depaseste valoarea de 1.75 - 1.80. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lyon vs Reims
Pronostic:
Alexandre Lacazette are minim doua suturi pe poarta
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro