Ponturi Pariuri Tenis Nicolas Jarry vs Grigor Dimitrov

Fortuna

In asteptarea Roland Garros am analizat finala turneului ATP de la Geneva, ultimul pe zgura premergator Roland Garros. Adversari sunt Nicolas Jarry si Grigor Dimitrov, iar mai jos aveti avancronica meciului precum și pronosticul propus.

Asa cum anticipam, Nicolas Jarry a facut un meci foarte bun contra lui Zverev si dupa 4 ani ajunge din nou in finala la Gebeva. El este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 54 ATP. A fost și mai sus în clasament, până pe locul 38, însă a fost implicat intr-u mare scandal în anul 2020 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a doua titluri ATP la și a numai puțin de 5 turnee Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. Forma lui este f bună, are recent titlu la Santiago sau semifinale la Rio unde i-a luat set lui Alcaraz. Aici a eliminat principalii favoriti trecând in sferturi de Casper Ruud, iar apoi de Zverev. L-a mai eliminat pe Lajovic, iar in turul 2 a profitat de neprezentarea lui Griekspoor.

cota2.ro

Supranumit în trecut "baby Federer", Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 32 ani, momentan pe locul 33 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. Anul acesta a pierdut la Australian Open în turul 3 cu Djokovic, iar la Rotterdam a ajuns până in semifinale. In ultimele luni a acuzat ceva probleme fiind nevoit să abandoneze la Indian Wells si Barcelona, iar la Madrid a pierdut contra fenomenului Alcaraz. Aceasta este prima finala a anului dupa ce i-a eliminat pe traseu pe Carballes Baena, O'Connel si Fritz.

Se intalnesc doi jucatori puternici, inalti, care pun mare pret pe serviciu si ofera putine sanse de break adversarilor. Ei sunt implicati de regula in meciuri lungi, cu multe seturi decisive dar si tie-break-uri. In singurul meci direct intre ei, tot pe zgura in 2019, meciul s-a incheiat cu un tiebreak in setul decisiv. Merg pe over si acum.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Nicolas Jarry vs Grigor Dimitrov
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro