Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Rapid

Superbet

FCSB și Rapid se întâlnesc azi, de la 20:30, într-o partidă cu afiș puternic, dar cu obiective spre zero din punct de vedere al clasamentului.

Din păcate pentru suporterii celor două echipe, FCSB și Rapid și-au ratat obiectivele din acest sezon. Roș-albaștrii au pierdut lupta la titlu cu Farul, în timp ce giuleștenii au irosit șansa de a mai lupta pentru un loc de cupă europeană.

cota2.ro

Dacă ar fi contat pentru marea finală la titlu, probabil că meciul de azi ar fi doborât recordul de suporteri pe Arena Națională. Așa, doar puțin peste 10.000 de spectatori ar fi cifra la care se așteaptă gazdele pentru acest duel.

Totuși, la nivel declarativ, din ambele tabere se vorbește despre o victorie pentru suporteri, iar asta nu abandonează chiar total interesul pentru derby-ul din această seară.

Conform ultimelor informații, atât Charalambous, cât și Adrian Mutu vor folosi garniturile principale, cu foarte mici modificări în echipele de start.

Bonus, ca totul să aibă o miză și să aducă aminte de rivalitate, Rapid se pregătește să transfere doi jucători care au jucat pentru FCSB în ultimii ani. Răzvan Oaidă e ca și antamat de rapidiști, în timp ce Iulian Cristea ar putea ajunge și el în Giulești.

Partida va fi arbitrată la centru de Sebastian Colțescu, iar pentru acest duel rămânem în zona pariurilor speciale pe care le oferă cei de la Superbet:

  • 23 de faulturi a provocat Rapid la ultimul meci direct! De cealaltă parte, FCSB a ”ripostat” cu 20 de faulturi;
  • Ultimul duel de pe Arena Națională s-a încheiat cu victoria clară a celor de la FCSB, scor 3-1, iar la nivel de faulturi raportul a fost în felul următor: 14 faulturi FCSB vs. 18 faulturi Rapid;
  • 18 faulturi a făcut FCSB la ultimul meci din campionat, înfrângerea cu Farul;
  • 15 faulturi a făcut FCSB la ultimul meci disputat pe Arena Națională, victoria cu CFR Cluj.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Rapid
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi FCSB
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro