Ponturi Pariuri Fotbal Bodo/Glimt vs Viking

Superbet

Bodo/Glimt și Viking se înfruntă astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 8 din Eliteserien, primul eșalon al fotbalului norvegian. Bodo/Glimt a investit cu cap banii obținuți în ultimii ani de la UEFA pentru participările spectaculoase din cupele europene, inclusiv un sfert de finală în Conference League. Lotul a devenit tot mai puternic, cotat în acest moment la peste 28 de milioane de euro. Kjetil Knutsen a rămas pe bancă. Duce proiectul mai departe, în ciuda ofertelor importante venite din afară. În acest sezon, Bodo/Glimt a plecat ca din pușcă. E liderul campionatului, cu 7 victorii și o remiză în primele 8 etape. 

Viking ocupă în acest moment poziția secundă, dar la mare distanță, cu 14 puncte obținute în 7 meciuri. Clasarea reprezintă o surpriză chiar și pentru cei mai optimiști fani. Formația pregătită de Morten Jensen a încheiat sezonul trecut pe locul 11. Mai mult, și-a pierdut cei mai valoroși trei jucători, pe Daniel Karlsbakk, Veton Berisha și Sebastian Sebulonsen, plecați pe aproape 6 milioane de euro. În lotul lui Viking mai găsim acum un singur fotbalist cotat la peste un milion de euro, fundașul central David Brekalo.

cota2.ro

Bodo/Glimt și Viking s-au mai întâlnit într-un meci oficial în anul 2023, în sferturile Cupei Norvegiei. Bodo/Glimt s-a impus cu 5-3. Alte informații și statistici interesante: 

• 10 goluri a marcat Bodo/Glimt în precedentele două meciuri jucate pe teren propriu contra lui Viking, 5-3 și 5-4

• în precedentele 6 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Viking, Bodo/Glimt a marcat de fiecare dată cel puțin două goluri

• 21 de goluri a marcat Bodo/Glimt în acest campionat, cel mai bun atac

• Viking are a doua ofensivă, 16 goluri înscrise

• Bodo/Glimt are o eficiență uluitoare în acest sezon. 47% dintre șuturile expediate pe spațiul porților adverse au fost transformate în goluri

• Amahl Pellegrino, starul lui Bodo/Glimt, are cifre remarcabile în acest sezon. A marcat 8 goluri și a oferit 5 pase decisive în 5 apariții. E golgeterul campionatului.

Pe Superbet, pariul Bodo/Glimt câștigă și ambele formații marchează are cota @2.55.  

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bodo/Glimt vs Viking
Pronostic:
1 & GG
Cota
2.55
Cota finala: 2.55
Profit: 7.75
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro