Ponturi Pariuri Fotbal Brondby vs Nordsjaelland

UNIBET

Pentru ziua de luni ne orientăm spre Danemarca, acolo unde lupta la titlu încă este deschisă și extrem de tensionată.

Copenhaga și Nordsjaelland luptă umăr la umăr, în timp ce Viborg ar putea emite pretenții doar dacă va reuși s-o bată azi în meci direct pe Copenhaga.

cota2.ro

Pentru pariul nostru însă ne vom concentra pe duelul dintre Brondby și Nordsjaelland, acolo unde oaspeții au o singură variantă: victoria.

  • Interesant este faptul că, deși se află în bătălie directă, Copenhaga și Nordsjaelland nu joacă, încă, de la aceeași oră, și alternează etapele în care una joacă înaintea celeilalte. În runda numărul 31, azi, de la 17:00, Copenhaga se deplasează la Viborg, în timp ce Nordsjaelland intră în scenă de la ora 19:00.

Brondby o primește pe Nordsjaelland de pe ultima poziție a playoff-ului din SuperLiga daneză. Cu 40 de puncte în cont, gazdele de azi n-au câștigat în ultimele două etape: înfrângere acasă cu Copenhaga (1-3) și remiză în deplasarea de la Viborg (1-1). Rămâne de văzut acum dacă Brondby va încurca iar pe cineva în lupta la titlu, vezi cazul lui Viborg, sau va lăsa suspansul să avanseze și mai mult.

Nordsjaelland a câștigat cu Randers în ultimul meci de campionat, 3-1, și e la un punct în spatele lui Copenhaga. Dacă adversarii la titlu vor câștiga, atunci meciul va fi început de Nordsjaelland de la o diferență de 4 puncte. Există însă și varianta bună, cazul în care Copenhaga nu va reuși să ia toate punctele de la Viborg, iar atunci un succes al lui Nordsjaelland la Brondby ar fi sinonim cu schimbarea liderului.

  • Nordsjaelland a câștigat 4 dintre ultimele 5 meciuri cu Brondby;
  • La ultima vizită la Brondby acasă, Nordsjaelland s-a impus cu scorul de 3-1;
  • Nordsjaelland are 3 victorii consecutive în acest sezon: 3-1, 2-1, 2-1. Așadar, 3 meciuri de peste 2,5 goluri și 3 meciuri la rând de GG-uri.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Brondby vs Nordsjaelland
Pronostic:
2
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro