Ponturi Pariuri Fotbal Sevilla vs AS Roma

UNIBET

Ultima zi din luna mai 2023 vine cu prima finală europeană din acest sezon! Sevilla și AS Roma se întâlnesc azi, de la 22:00, în ultimul act din UEFA Europa League.

Sevilla e specialista competiției, lucru dovedit nu doar prin trofeele câștigate în ultimii ani ci și prin modul în care a abordat meciurile cu United și Juventus, în timp ce AS Roma se bazează pe specialistul finalelor, Jose Mourinho.

cota2.ro

Înainte să ajungă să se lupe pentru trofeu, Sevilla a eliminat-o pe Juventus, după un retur care a avut nevoie de reprize suplimentare de prelungiri, în timp ce AS Roma a trecut de nemții de la Leverkusen (1-0 la general), la capătul unui joc în care italienii s-au apărat într-un mod total, iar nemții, deși au asediat poarta grupării lui Mourinho, n-au reușit să înscrie.

Sevilla și AS Roma s-au întâlnit ultima dată într-un meci direct oficial tot în Europa League. În 2020, Sevilla câștiga confruntarea din optimile EL, scor 2-0. În 2021 s-a jucat ultima partidă directă, un meci de verificare încheiat așa cum a și început, 0-0.

  • 21 de faulturi a comis Sevilla în ultimul meci din Europa League, returul cu Juventus;
  • 23 de faulturi a făcut Sevilla la ultimul meci de campionat, înfrângere cu Real Madrid, 1-2;
  • 18 faulturi a suferit AS Roma în duelul cu Leverkusen, din Germania.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sevilla vs AS Roma
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi Sevilla
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro