Ponturi Pariuri Tenis Ekaterina Alexandrova vs Anna Lena Friedsam

BETANO

Am găsit un pariu interesant pe tabloul feminin, acolo unde în turul 2 avem meciul dintre Ekaterina Alexandrova și Anna Lena Friedsam. Mai jos aveti avancronica partidei si pronosticul propus.

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 23 WTA. Ea joacă bine in special pe suprafețe rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj. Rusoaica vine după un 2022 bun, în care a câștigat 2 trofee, la Hertsogenbosch și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. În 2023 a jucat ceva mai slab, însă are sferturi la Miami unde a trecut de Bencic, in timp ce la Madrid a trecut de Zheng si i-a luat set Igăi Swiatek. In primul tur a trecut de Tomova după un meci in care a fost sub nivelul său și a trimis 5 ași și o dublă greșeală.

cota2.ro

Anna Lena Friedsam este o sportivă de 29 ani din Germania, clasată pe locul 91 WTA. Ea este de mult timp prezenta in circuit și a fost la un moment dat chiar și pe locul 45 mondial în urmă cu 7 ani. În ultimii ani însă, a suferit din cauza accidentărilor și a început să evolueze în general în turnee de nivel inferior, de nivel Challenger și ITF, acolo unde a câștigat numai puțin de 14 turnee. Friedsam este o sportivă puternică, care preferă hardul, acolo unde are si cele mai bune rezultate. Începând cu a doua jumătate a anului trecut rezultatele sale s-au îmbunătățit considerabil si a ajuns în finală la Midland Challenger, în finala la Angers, iar la Linz a ajuns în sferturile de finală după victorii cu Errani și Kalinina. Pe zgura are rezultate in general modeste, insa la Roma a intrat pe tabloul principal și i-a luat un set Paulei Badosa. In primul tur a trecut de nipona Hibino, meci in care a teimis 6 ași și a inregistrat 12 duble greșeli.

Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă comite și foarte multe duble greșeli. De la începutul anului are meciuri foarte rare in care nu a trimis cel puțin 10 ași + duble greșeli. De exemplu are 5 ași și 17 duble greșeli contra Vondrusouvei, 6 ași și 7 duble cu Fourlis, 5 ași și 6 duble cu Bonaventure, 10 ași și 4 duble cu Pliskova, 11 ași și 5 duble cu Townsend, 8 ași și 4 duble cu Bencic, 7 asi si 7 duble cu Kvitova , 7 ași și 7 duble cu Vekic, 5 ași și 6 duble cu Cornet, 8 ași și 4 duble cu Zheng ori 6 ași și 5 duble contra Igăi Swiatek. Friedsam poate contribui și ea la "înverzirea" pontului fiind o jucătoare predispusă la duble.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ekaterina Alexandrova vs Anna Lena Friedsam
Pronostic:
Peste 15.5 ași + duble greșeli
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro