Ponturi Pariuri Tenis Alexander Zverev vs Alex Molcan

BETANO

Ultimul meci al zilei de la Roland Garros ii aduce față în față pe Alexander Zverev și Alex Molcan. Mai jos aveti avancronica partidei.

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 27 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, semifinalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră. Anul trecut a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru. În sezonul de zgură a evoluat bine, având semifinale la Monte Carlo și Roma și finală la Madrid când a pierdut cu Alcaraz, iar la Roland Garros a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentări fiind încă vizibile. Vine aici după o semifinală la Geneva unde a pierdut cu Jarry, iar in primul tur a câștigat in 3 seturi cu Lloyd Harris.

cota2.ro

Alex Molcan este un jucător slovac de 25 ani clasat pe locul 86 ATP. El a intrat în premieră în 2022 între primii 50 jucători ai lumii și are un potențial de creștere destul de important în viitor. Molcan este un jucător puternic, de mână stângă, care câștigă destul de multe puncte ușoare datorită de serviciului său. El preferă zgura fiind destul de imobil la retur atunci când întâlneste jucători puternici. Anul trecut are finale la Marrakech și Lyon și victorii la jucători de top precum Auger Aliassime, Khachanov sau De Minaur, toate pe zgură. Este însă destul de inconstant, reușind destul de greu să lege rezultate pozitive. In primul tur l-a invins pe Hugo Gaston de asemenea fără să piardă set.

Alexander Zverev are de luat o revanșă aici și poate să arate că este incă o figură de luat în seama în tenisul masculin. Cred că principala lui problemă în această perioadă o reprezintă increderea in sine care este la un nivel destul de scazut, insă odată cu avansarea în competitie aceasta va crește Molcan este un jucător bun, insă in 2023 s-a confruntat cu destule probleme fizice si nu il văd la cel mai bun nivel al său. Văd o victorie scurtă pentru neamt care își va domina fizic adversarul.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexander Zverev vs Alex Molcan
Pronostic:
Alex Molcan - sub 16.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 5.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro