Ponturi Pariuri Fotbal Sassuolo vs Fiorentina

BETFAIR SPORTSBOOK

SASSUOLO - FIORENTINA

De la ora 21:30, pe ”Mapei Stadium”, Sassuolo primeste vizita celor de la Fiorentina, intr-un meci din cadrul ultimei runde din Serie A. In ultima confruntare directe, disputata pe ”Stadio Artemio Franchi”, Fiorentina s-a impus cu scorul de 2-1, gratie golurilor reusite de Riccardo Saponara (min. 48) si Nicolas Gonzalez (min. 90+1). Pentru Sassuolo a reusit sa puncteze Domenico Berardi, din lovitura de pedeapsa, in minutul 57.

Sassuolo ocupa locul 13 in clasamentul din Serie A, cu numai putin de 45 de puncte acumulate dupa 37 de etape. Trupa lui Dionisi Alessio trece printr-o perioada destul de slaba, avand in vedere ca in ultimele 5 etape nu au reusit sa obtina decat doua puncte. De partea cealalta, Fiorentina ocupa locul 9 in campionat, cu 53 de puncte acumulate dupa acelasi numar de meciuri. Echipa lui Vincenzo Italiano poate sterge cu buretele sezonul mai putin bun, cu un succes in Finala UEFA Conference League, care se va disputa peste 5 zile la Praga, impotriva celor de la West Ham.

cota2.ro

Sassuolo vs Fiorentina - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Ambele echipe au marcat in ultimele 7 meciuri directe;
  • Cel putin trei goluri s-au marcat in ultimele 4 meciuri directe;
  • Sassuolo nu a reusit sa castige niciun meci in ultimele 5 etape de campionat;
  • Sassuolo a marcat in 83% din meciurile jucate pe teren propriu, in acest sezon;
  • Sassuolo are o medie de 13.0 ocazii de gol per meci, la jocurile disputate in fata propriilor fani;
  • Fiorentina are o medie de 13.06 faulturi comise per meci, la jocurile din deplasare;
  • Sassuolo are o medie de 5.06 suturi pe poarta per meci, la jocurile disputate pe teren propriu;
  • Domenico Berardi este cel mai bun jucator din lotul gazdelor, cu 11 reusite si 7 assist-uri reusite in acest sezon;
  • Sofyan Amrabat este cel mai avertizat jucator din tabara oaspetilor, cuu 11 cartonase galbene incasate in acest sezon.
  • Sassuolo (4-3-3): Consigli - Zortea, Erlic, Ferrari, Rogerio - Obiang, Harroui, Henrique - Berardi, Pinamonti, Ceide
  • Fiorentina (4-2-3-1): Cerofolini - Dodo, Martinez, Igor, Biraghi - Duncan, Mandragora- Ikone, Barak, Saponara - Jovic

Conform bookmakerilor, Fiorentina este data, momentan, usor favorita, insa eu cred ca altfel vor sta lucrurile pana la inceperea partidei. Oaspetii sunt cu gandul la finala de la Praga, o finala care ii poate duce pe acestia in UEFA Europa League, in sezonul urmator, iar tehnicianul Fiorentinei va schimba destul de mult formula de start, utilizand jucatori care au evoluat mai putin in acest sezon. Domenico Berardi este cel mai bun jucator din lotul gazdelor si chiar daca acesta a evoluat numai putin de 1900 de minute in actulul sezon, se claseaza pe locul 3 la numarul de ocazii de gol avute per meci, cu o medie de 3.20. Atacantul italian e principalul executant de lovituri libere si penalty-uri la Sassuolo, iar in acest sezon are o medie de 1.24 suturi pe poarta per meci. Atunci cand Sassuolo a evoluat pe teren propriu, Berardi a avut o medie de 3.60 ocazii de gol per meci, reusind sa marcheze de 7 ori in cele 769 de minute jucate pe ”Mapei Stadium”.

Pontul meu pentru meciul Sassuolo - Fiorentina este ”Domenico Berardi are minim doua suturi pe poarta”, la o cota de 3.40, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sassuolo vs Fiorentina
Pronostic:
Domenico Berardi are minim doua suturi pe poarta
Cota
3.40
Cota finala: 3.40
Profit: 24.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro