Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

BETANO

Vin cu un combo cu sanse mari de reușită din turul 3 Roland Garros, acolo unde favoritii nu ar trebui să aibă probleme. Vedeti mai jos despre ce este vorba.

Diego Schwartzman - Stefanos Tsitsipas

cota2.ro

Diego Schwartzman este un jucător argentinian de 30 ani, aflat pe locul 95 ATP. El este cel mai scund jucător din prima sută mondială, având doar 1.70 m, însă compensează cu o deplasare foarte bună în teren, fiind foarte combativ pe toate suprafețele. Preferă totuși zgura, acolo unde a câștigat 3 din cele 4 titluri din palmares și unde a reușit cea mai mare performanță a carierei, semifinale la Roland Garros. El se afla in cadere liberă în ultimul an și ete foarte aproape să iasă din prima sută mondială după mult timp. Aici a trecut de Zapata Miralles și Borges, revenind extraordinar in primul tur de la 0-2 la seturi.

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 3 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, finală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. Anul 2023 l-a început de asemenea în forță, a ajuns în finala Australian Open pierdută contra lui Djokovic, însă apoi a acuzat o accidentare la umăr fiind mult sub nivelul său la turneele americane. Multi se așteptau să fie principalul rival al lui Alcaraz in turneele de zgură, insă a dezamăgit la Monte Carlo unde a pierdut cu Fritz, la Madrid unde a fost invins de Struff, in timp la Barcelona a pierdut clar finala cu Alcaraz, iar la Roma a cedat in semifinale cu Medvedev. Aici a trecut de Vesely si Carballes Baena pierzand un set.

Diego Schwartzman traversează unul dintre cele mai slabe momente din carieră, înregistrând anterior acestui turneu16 înfrângeri in precedentele 20 partide, Practic, de la US Open și până in luna aprilie, el a inregistrat o singura victorie, contra modestului Krutykh la AO. In această perioadă s-a intâlnit și cu Tsitsipas, iar grecul a invins clar cedând doar 3 game-uri. Nici in perioada de zgura nu a impresionat pierzand clar cu Belucci si Arnaldi. Merg pe victoria clară a grecului.

Carlos Alcaraz - Denis Shapovalov

Carlos Alcaraz este liderul mondial si mare favorit la câștigarea celui de-al doilea titlu de mare slem al cariere. El este un jucător spaniol de doar 20 ani, cel mai tânăr lider mondial din istorie, un adevărat fenomen care în opinia specialiștilor va domina circuitul masculin mulți ani de acum înainte. Carlos are deja 9 turnee câștigate, la Umag, Rio de Janeiro, Miami, Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Indian Wells și mai ales US Open si vine după un an în care a suferit doar 12 înfrângeri din 65 de partide disputate și în care a ajuns în numai puțin de 8 finale. Carlos este bun pe toate suprafețele, însă a declarat că preferă zgura, acolo unde își poate construi punctele, fiind foarte bun în schimburile lungi. În 2023, cu exceptia turneului de la Roma, a jucat cel puțin semifinale în toate celelalte turneele la care a participat și a pierdut doar 3 meciuri, cu Norrie, Sinner si Maroszan. In primele 2 tururi a trecut de Cobolli si Taro Daniel.

Denis Shapovalov este un jucător canadian de 24 ani, clasat pe locul 32 ATP. Deși este încă tânăr, el este de numai putin de 5 ani între primii 50 jucători ai lumii, fiind semifinalist la Wimbledon și sfertfinalist la Australian Open și US Open. Shapovalov este extrem de talentat, însă este unul dintre cei mai inconstanți jucători din circuit, având fluctuații extrem de mari în joc chiar în timpul partidelor. Deși nu este foarte înalt servește bine, însă are și meciuri în care înregistrează foarte multe duble greșeli. Anul trecut a avut 2 finale pierdute pe hard, cu Nishioka la Seoul si Medvedev la Viena.

Dupa ce a pierdut set cu Taro Daniel, nu cred ca Alcaraz va mai face concesii si il va executa rapid pe Shapovalov. Canadianul este un jucator talentat, insa extrem de capricios, iar zgura nu este chiar suprafata lui favorita. Victoriile lui cu Nakashima si Arnaldi surprind și l-au ținut pe teren peste 6h jumatate. Merg pe victorie Alcaraz in minimum de seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Diego Schwartzman vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Victorie Tsitsipas & sub 41.5 game-uri
Cota
1.40
Carlos Alcaraz vs Denis Shapovalov
Pronostic:
Victorie Alcaraz 3-0
Cota
1.50
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro