Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool Montevideo vs Racing Montevideo

Superbet

Înainte de un ultim weekend cu ofertă foarte bogată la pariuri, ne facem încălzirea pe zona de America de Sud, acolo unde avem un meci tare în Uruguay.

Liverpool și Racing vor face agitație pe străzile din Montevideo, în întâlnirea care le pune față în față azi, de la 21:00, în prima rundă din ”Torneo Intermedio”, unul dintre formatele specifice sud-americanilor în ceea ce privește competițiile lor.

cota2.ro

După 15 jucate în ”Apertura”, Liverpool Montevideo ocupă locul 6, cu 20 de puncte, în timp ce Racing Montevideo stă ceva mai slab, pe locul 14, cu 15 puncte acumulate.

Înaintea duelului direct, forma celor două rivale din Montevideo este una total diferită. Gazdele de la Liverpool vin după o victorie în Copa Libertadores, 1-0 cu Independiente dela Valle, în timp ce Racing e în picaj: 5 meciuri la rând fără victorie, dintre care 3 eșecuri și 2 remize.

Până la duelul din 2023, Racing și Liverpool nu se mai întâlniseră din 2019. Acum, într-un meci disputat în aprilie, cele două formații au terminat la egalitate, 1-1, un meci disputat acasă la Racing.

  • 5 dintre ultimele 6 meciuri jucate de Liverpool acasă s-au terminat cu minimum 3 goluri marcate;
  • 4 dintre ultimele 5 meciuri de acasă ale lui Liverpool au adus și GG-uri;
  • Două eșecuri consecutive are Racing în meciurile recente de ”afară”;
  • 2 dintre ultimele 5 ”ieșiri” ale lui Racing s-au soldat cu minimum 3 goluri pe tabelă! Un meci a avut 2 goluri, în timp ce alte două partide s-au închis cu un singur gol pe tabelă.

Legat de confruntările directe, un amănunt interesant e ușor de scos în evidență. De cele mai multe ori, confruntările dintre Liverpool și Racing Montevideo se lasă cu goluri marcate în ambele porți, indiferent de stadionul care găzduiește partida.

Din 2014, între cele două echipe s-au disputat 13 partide, iar situația arată în felul următor, în ceea ce privește golurile:

  • 10 meciuri au produs GG-uri, goluri în ambele porți;
  • 5 meciuri au fost de peste 2,5 goluri;
  • 12 din 13 meciuri au avut minimum 2 reușite.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool Montevideo vs Racing Montevideo
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro