Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.72

BETFAIR EXCHANGE

Traversăm o perioadă foarte bună așa cum v-am obișnuit și voi miza din nou pe un combo cu sanse bune de reușită. Vedeti mai jos despre ce este vorba.

Nicolas Jarry - Marcos Giron

cota2.ro

Nicolas Jarry este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 35 ATP. El putea fi chiar mai sus, însă a fost implicat intr-un mare scandal în anul 2020 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a 3 titluri ATP și a numai puțin de 5 turnee Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. Forma lui este f bună, are recent titlu la Santiago, semifinale la Rio, unde i-a luat set lui Alcaraz, iar aici vine după titlul de la Geneva unde i-a bătut pe Ruud, Zverev ori Dimitrov. In primele tururi a trecut de Dellien si Tommy Paul fiind foarte solid.

Marcos Giron este un sportiv american de 29 ani, clasat pe locul 75 ATP. Deși nu mai este la prima tinerețe, el se află în cea mai bună perioadă a carierei sale, fiind abia din anul 2020 printre primii 100 jucători ai lumii. Marcos a evoluat în mare parte a carierei în turnee mici, de nivel Futures, ITF și Challenger, având și două trofee la această categorie ambele în anul 2019 pe hard. Pe zgura joaca mai putin, astfel ca performanta sa de aici surprinde, in special victoria categorica din turul 2 contra lui Lehecka.

Jarry se află in cea mai bună formă a carierei și poate ajunge departe aici. Este foarte bun la serviciu, insă are de asemenea un retur agresiv, brațele lungi făcându-l să ajunga la majoritatea mingilor. Giron nu este un zgurist, si nu il văd capabil să reziste în acest meci.

Alexander Zverev - Frances Tiafoe

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 27 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, semifinalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră. Anul trecut a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru. În sezonul de zgură a evoluat bine, având semifinale la Monte Carlo și Roma și finală la Madrid când a pierdut cu Alcaraz, iar la Roland Garros a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentări fiind încă vizibile. Vine aici după o semifinală la Geneva unde a pierdut cu Jarry. In primele tururi a câștigat fără să piardă set cu Harris si Molcan.

Frances Tiafoe este un jucător american de 24 ani, clasat pe locul 12 ATP. El are o poveste extraordinara fiind copilul unei familii de imigranți din Sierra Leone care lucrau ca îngrijitori la o bază sportivă din SUA. Frances se află într-o perioadă incredibilă a carierei sale și a intrat în premieră în 2022 între primii 30 jucători ai lumii. În 2022 are semifinală la US Open, finală la Estoril si Tokyo semifinale la Stockholm și optimi la Wimbledon, unde a pierdut în set decisiv. Tiafoe preferă suprafetele rapide, acolo unde își poate pune în valoare loviturile puternice și poate învinge pe oricine. Are victorii pe hard cu Sinner, Tsitsipas, Berettini ori Murray, iar la US Open i-a bătut pe Nadal și Rublev. A început anul cu victorii pe linie la United Cup, iar la Australian Open a pierdut greu cu Khachanov în turul 3. Pe zgură a jucat mai puțin de-alungul carierei, însă are o finală la Estoril anul trecut când a pierdut cu Baez și titlu anul acesta la Houston, acolo unde a avut totuși un traseu ușor. Aici a trecut de Krajinovic si Karatsev.

Mi-a plăcut mult Zverev in meciul cu Molcan, solid la serviciu, stăpân pe el în momentele cheie, aducând aminte de sportivul care domina circuitul înainte de accidentare.El l-a invins pe Tiafoe in 6 din cele 7 meciuri directe, iar pe zgură il văd net superior americanului. Voi merge pe Zverev care incă mai are multe de demonstrat la nivel inalt și îl văd rapid să revină în top.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Nicolas Jarry vs Marcos Giron
Pronostic:
Jarry - 1.5 seturi
Cota
1.60
Alexander Zverev vs Frances Tiafoe
Pronostic:
Zverev -1.5 seturi
Cota
1.70
Cota finala: 2.72
Profit: 13.76
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro