Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs Eintracht Frankfurt

UNIBET

Ziua de sâmbătă e ziua finalelor! De la 17:00, avem confruntarea dintre Manchester City și Manchester United, din ultimul act al Cupei Angliei, iar de la 21:00, mergem în Germania, pentru finala Cupei, trofeu care va fi decis între Leipzig și Frankfurt.

Pe cel de-al doilea duel ne vom concentra pe pariul de azi, alegând, așa cum poate v-am obișnuit, un pariu din zona specială. Și un pariu câștigător, din nou, sperăm noi :)

cota2.ro

Înainte să ajungă să se dueleze pentru trofeu, Leipzig și Frankfurt au avut misiuni diferite în semifinale. Dacă Leipzig a demontat-o pe Freiburg, scor 5-1, Frankfurt a avut de tras puternic cu Stuttgart, victorie cu 3-2.

Ultima întâlnire directă dintre adversarele de azi a avut loc la final de februarie 2023, cu Leipzig câștigând pe teren propriu, în campionat, scor 2-1.

Apropo de campionat, în acest de Bundesliga cele două formații au încheiat diferit. Leipzig a închis sezonul pe locul 3 și va merge în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Frankfurt n-a putut să prindă nici măcar Conference League, terminând acest an pe locul 7.

La casele de pariuri, Leipzig este echipa cotată cu prima șansă pentru ridicarea trofeului, iar cei de la Entracht vor avea de furcă să-i oprească pe Nkunku, Szoboszlai, Forsberg sau Werner.

Frankfurt se va baza pe vârful Kolo Muani, dar și pe calitățile tehnice ale unor mijlocași precum Gotze sau Kamada.

  • 11 faulturi a provocat Frankfurt la ultimul duel cu Leipzig;
  • 13 faulturi a bifat Frankfurt în ultima etapă de Bundesliga;
  • 16 faulturi a făcut Frankfurt în ultimul meci care s-a jucat pe teren străin;
  • 14 faulturi a bifat Frankfurt la penultima deplasare din campionat.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
RB Leipzig vs Eintracht Frankfurt
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Frankfurt
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro