Ponturi Pariuri Fotbal Real Sociedad vs FC Sevilla

Superbet

Primera Division isi desfasoara azi ultima runda, iar daca lupta pentru evitarea retrogradarii este incendiara, in ceea ce priveste locurile de Champions League lucrurile sunt clare. Mai mult, Spania va avea 5 echipe in cea mai importanta competitie europeana, Sevilla obtinand acest drept dupa castigarea trofeului Europa League. Am ales un meci intre doua echipe calificate in Liga Campionilor, lipsite de griji si de presiune, un meci in care spectacolul ar trebui sa fie la putere si va propunem o cota 2,60 la Superbet, gasita la SuperPariuri.


cota2.ro

REAL SOCIEDAD - FC SEVILLA ( ora 19:30)


* Bascii nu se pot misca de pe locul 4 (68 puncte), in timp ce FC Sevilla e pe 11 (49 puncte).

* Sociedad are golaveraj 49-34 (24-15 in meciurile de acasa), iar Sevilla 46-52 (22-27 in jocurile din deplasare)

* Gazdele au marcat in ultimele 6 meciuri consecutive din Primera, iar Sevilla a inscris in ultimele 7 partide, incluzand returul semifinalei cu Juventus si finala cu Roma din Europa League.

* In ultimele 5 partide, oaspetii au avut 23 de cornere, iar gazdele 25.

* Sociedad nu se va baza azi pe David Silva si Sadiq, accidentati, Elustondo fiind suspendat, in timp ce andaluzii nu-I pot folosi pe Acuna (suspendat), Rekik, Marcao si Juan Jordan (accidentati).

* E de asteptat ca antrenorul Sevillei, Mendilibar, sa inceapa meciul cu cativa jucatori care nu au evoluat miercuri in finala cu Roma, in atac urmand sa fie titularizat Rafa Mir (6 goluri).

* Gazdele vor incepe in ofensiva cu norvegianul Sorloth (12 goluri), sprijinit de extraordinarul mijlocas japonez Kubo (9 goluri).


PARIUL pentru REAL SOCIEDAD - FC SEVILLA este Ambele echipe marcheaza si fiecare echipa va avea Peste 2,5 cornere - cota 2,60 la Superbet (in SuperPariuri).


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Real Sociedad vs FC Sevilla
Pronostic:
Ambele echipe marcheaza si fiecare echipa va avea Peste 2,5 cornere
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro