Ponturi Pariuri Tenis Karen Khachanov vs Lorenzo Sonego

UNIBET

Avem un meci tare in optimile Roland Garros, acolo unde pe tabloul masculin se intâlnesc Khachanov și Sonego. Mai jos aveți avancronica partidei și pronosticul recomandat.

Karen Khachanov este un sportiv rus de 26 ani, clasat pe locul 11 ATP. El a fost și mai sus în clasament, pe locul 8, însă în ultimii ani cariera sa a stagnat, fiind unul dintre jucătorii buni ai circuitului dar fără mari performanțe. Karen are 4 titluri la nivel ATP, toate pe hard, ultimul în 2018, însă cea mai mare performanță a carierei este fără discuții medalia olimpică de argint câștigată la Tokyo. În 2022 are semifinale la Doha și Belgrad, însă cel mai bun joc l-a prestat fără îndoială la US Open când a pierdut tot semifinale contra lui Ruud. A început anul cu semifinală la Australian Open, acolo unde i-a bătut pe Tiafoe sau Korda si i-a luat set lui Tsitsipas, iar pe zgură are sferturi la Madrid unde l-a invins pe Rublev. Este solid la serviciu, are o deplasare bună în teren, însă uneori greșește extrem de mult în momente cheie, având destule probleme în condiții de presiune. In primul tur a trecut neasteptat de greu de Lestienne in 5 seturi, apoi de Albot, iar in turul 3 l-a invins pe Kokkinakis.

cota2.ro

Lorenzo Sonego este un italian de 28 ani, clasat pe locul 45 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape să intre între primii 20 jucători ai lumii. Anul trecut a fost extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mai slab cotați. Forma lui este medie, în 2023 are victorii în Cupa Davis în fața lui Tiafoe și Shapovalov, la Australian Open a pierdut greu cu Hurkacz în decisiv, la Dubai l-a bătut pe Auger Aliassime. A început sezonul de zgură cu 2 infrangeri contra lui Garin si Struff, insa a prestat un joc solid la Roma când a pierdut în turul 3 cu Tsitsipas. Aici a trecut de Shelton, Humbert si Rublev, reusind o revenire senzatională contra rusului, de la 0-2 la seturi.

Se întâlnesc doi jucători echilibrați valoric, obișnuiți ai meciurilor lungi și mi-e greu să cred că vreunul dintre ei se va impune clar. Khachanov este mai experimentat in fazele superioare ale competițiilor tari, insă Sonego a demonstrat in meciul cu Rublev că este un jucător de top, cu un moral de fier. Mă astept la seturi lungi, tie-break-uri, iar linia de 40.5 game-uri pare posibil de depășit.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Karen Khachanov vs Lorenzo Sonego
Pronostic:
Peste 40.5 game-uri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro