Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.84

BETANO

Ziua de duminică închide campionate importante și vine cu implicații atât în zona de titlu, dar și pentru a scoate la lumină și ultimele necunoscute din subsolul clasamentelor.

Am ales 3 meciuri și 3 campionate pentru un bilet care, păstrând ideea cifrei ”3”, ne poate tripla suma investită.

cota2.ro

BETIS - VALENCIA (22:00) - Spania și-a stabilit cam toate echipele participante în cupele europene, cu mențiunea că ibericii pot avea 8 echipe în Europa în sezonul viitor, dar lupta pentru evitarea retrogradării rămâne deschisă pentru, mare atenție!, 6 echipe.

De la locul 13, ocupat de Cadiz (41 pct) și până la locul 18, retrogradabil, ocupat de Valladolid (39 de puncte), șase echipe sunt despărțite de doar două puncte. Inclusiv Valencia, care e obligată să nu piardă pe terenul lui Betis dacă vrea să fie în La Liga și în sezonul viitor.

  • ”Liliecii” sunt într-o poziție bună, mai ales că-i au sub ei pe Almeria, Celta și Valladolid, dar nu trebuie să-și complice existența, iar o remiză azi, în teorie, ar fi suficientă pentru un final liniștit;
  • În tur, Valencia a învins-o pe Betis la scor de neprezentare, 3-0, pe Mestalla.

GENK - ANTWERP (19:30) - Azi se decide campioana din Belgia, cu o ultimă etapă în care 3 echipe pot câștiga titlul! Antwerp (46 pct), Royale Union (46) și Genk (45) sunt cele trei grupări care luptă cu șanse reale pentru a lua potul cel mare.

Genk și Antwerp o dau parte-n parte pentru titlu, în timp ce Union joacă acasă cu Brugge, echipă neimplicată în acest sezon în lupta pentru primul loc.

  • Antwerp a câștigat ultimele 3 dueluri directe (2 în campionat și 1 în Cupa Belgiei);
  • Două dintre aceste 3 meciuri au produs minimum 3 reușite, în timp ce doar ultimul a venit cu goluri în ambele porți;
  • 1-0 pentru Antwerp și 1-1 - acestea au fost ultimele rezultate directe cu Genk gazdă.

UTA - GLORIA BUZĂU (21:00) - Nu puteam rata și ultima necunoscută din SuperLigă. Dinamo a obținut promovarea în fața lui FC Argeș, iar acum UTA și Gloria Buzău se luptă pentru ultimul loc care permite accesul în prima ligă și din sezonul viitor. În tur, la Buzău, s-a terminat 0-0, dar UTA rămâne echipa favorită acum.

Se va juca în sistem sold-out la Arad, fanii ”Bătrânei Doamne” epuizând în doar câteva ore biletele pentru cel mai important meci al sezonului.

  • În 2023, Gloria Buzău n-a câștigat niciun meci jucat în deplasare! Ultimul succes al trupei lui Mihalcea în ”afară” s-a petrecut în decembrie 2022, în Cupa României, victorie la Galați, 2-0;
  • UTA vine după două rezultate pozitive pe teren propriu: remiză cu FCU Craiova, 1-1, și victorie cu Hermannstadt, 1-0.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Betis vs Valencia
Pronostic:
X2
Cota
1.45
UTA vs Gloria Buzău
Pronostic:
1
Cota
1.40
Genk vs Antwerp
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Cota finala: 2.84
Profit: 18.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro