Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.31

BETFAIR SPORTSBOOK

Am pregătit pentru azi un combo interesant pentru două dintre partidele tari ale zilei la Roland Garros. Mai jos aveti avancronicile insoțite de propunerile de pariere.

Nicolas Jarry este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 35 ATP. El putea fi chiar mai sus, însă a fost implicat intr-un mare scandal în anul 2020 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a 3 titluri ATP și a numai puțin de 5 turnee Challenger. El preferă zgura, însă este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. Forma lui este f bună, are recent titlu la Santiago, semifinale la Rio, unde i-a luat set lui Alcaraz, iar aici vine după titlul de la Geneva unde i-a bătut pe Ruud, Zverev ori Dimitrov. In primele tururi a trecut de Dellien, Tommy Paul și Giron fiind foarte solid.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 24 ani, aflat pe locul 4 ATP. El a acumulat deja 9 titluri până la vârsta de 24 ani și este o prezență constantă în top 10. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. În 2022 are titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad, însă cele mai mari performanțe rămân fără îndoială finalele pierdute la Roland Garros și US Open. Anul acesta a jucat mai puțin, insă chiar și așa are titlu la Estoril si semifinale la Roma. Aici a trecut de Ymer, Zeppieri și Zhang, fiind în control deși a pierdut 2 seturi.

Cei doi s-au intâlnit săptâmâna trecută la Geneva când Jarry s-a impus după un meci extrem de disputat cu 7-5 în decisiv. Acelasi scenariu l-am avut și în cealaltă partidă directă, de această dată cu Ruud câștigător. Norvegianul este favorit, insă nu va avea deloc un meci ușor. Jarry se află in cea mai bună formă a carierei și poate ajunge departe aici. Este foarte bun la serviciu, insă are de asemenea un retur agresiv, brațele lungi făcându-l să ajunga la majoritatea mingilor. Merg pe cel putin 4 seturi.

Supranumit în trecut "baby Federer", Grigor Dimitrov este un jucător bulgar de 32 ani, momentan pe locul 33 ATP. El este unul dintre fostele mari speranțe din circuitul masculin, un jucător extrem de talentat care nu a confirmat însă niciodată cu adevărat. Ajuns în a doua parte a carierei, bulgarul, fost număr 3 ATP, se poate totuși lăuda cu 8 titluri ATP printre care și victoria de la Turneul Campionilor din 2017. Acela a fost și cel mai bun an din cariera lui Grigor, de atunci cariera lui intrând pe o pantă descendentă. Totuși, are în 2022 semifinale la Monte Carlo și Viena, sferturi la Indian Wells și victorii cu Norrie, Rublev ori Kyrgios. Anul acesta a pierdut la Australian Open în turul 3 cu Djokovic, iar la Rotterdam a ajuns până in semifinale. In ultimele luni a acuzat ceva probleme fiind nevoit să abandoneze la Indian Wells si Barcelona, iar la Madrid a pierdut contra fenomenului Alcaraz. Aici vine dupa finala pierduta la Geneva si a castigat in minim de seturi cu Skatoc, Ruusuvori si Altmaier.

Alexander Zverev este un jucător german de 26 ani aflat pe locul 27 ATP. El este de ceva ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit, campion olimpic, câștigător al Turneului Campionilor, semifinalist de turnee de mare șlem și învingător în numai puțin de 19 turnee ATP în carieră. Anul trecut a avut ceva probleme, în special din cauza comportamentului său vulcanic, totul culminând cu episodul de la Acapulco când a fost foarte aproape să lovească un arbitru. În sezonul de zgură a evoluat bine, având semifinale la Monte Carlo și Roma și finală la Madrid când a pierdut cu Alcaraz, iar la Roland Garros a ajuns până în semifinale unde a suferit o accidentare gravă în meciul cu Nadal, accidentare ce l-a ținut în afara circuitului peste 6 luni. De la revenire a fost inconstant si destul de departe de nivelul cu care a obișnuit, a pierdut cu Mmoh la Australian Open, cu Huesler in cupa Davis, cu Griekspoor la Rotterdam, cu Murray la Doha, cu O'Connel la Munchen și de 2 ori cu Medvedev la Monte Carlo și Roma. El dă în multe momente senzația că îi este teamă să forțeze, semnele accidentări fiind încă vizibile. Vine aici după o semifinală la Geneva unde a pierdut cu Jarry. In primele tururi a câștigat fără să piardă set cu Harris si Molcan, iar în turul 3 a trecut cu 3-1 de Tiafoe.

Acest turneu poate insemna renașterea lui Zverev, iar profitând de culoarul bun din partea inferioara a tabloului eu zic că poate ajunge chiar în finală. Mi s-a părut foarte bun in primele tururi, a servit bine și a dat puține șanse la retur adversarilor. Dimitrov este un jucător bun, însă a avut un traseu facil și nu îl văd de nivelul lui Zverev.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Nicolas Jarry vs Casper Ruud
Pronostic:
Peste 3.5 seturi
Cota
1.52
Grigor Dimitrov vs Alexander Zverev
Pronostic:
Victorie Zverev
Cota
1.52
Cota finala: 2.31
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro