Ponturi Pariuri Fotbal Hamburger vs Stuttgart

Superbet

Bundesliga își va afla astăzi, de la 21:45, ultima echipa care va lua parte la sezonul 2023 / 2024. Hamburg și Stuttgart se duelează în returul barajului de menținere / promovare.

În tur, VfB Stuttgart n-a avut milă de Hamburg: 3-0, scor de neprezentare, iar returul de azi se anunță infernal pentru gazdele de pe Volksparkstadion.

cota2.ro

După ce au ratat promovarea directă într-un mod dramatic, cu fanii sărbătorind deja pe gazon fără să știe de remontada reușită de Heindenheim, jucătorii lui Hamburg au părut depășiți mental în prima manșă cu Stuttgart.

Să treci, în câteva zile, de la ideea de promovare directă la a juca un baraj a fost mult prea abrupt pentru elevii lui Tim Walter.

În prima manșă, Stuttgart și-a mitraliat adversara, iar în minutul 1 avea deja 1-0. Putea fi 2-0 încă de la mijlocul primei reprize, dar gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri, însă VfB a rezolvat meciul și, de ce nu?!, poate chiar și barajul în minutele 51 și 54, din partea a doua.

Hamburg n-a mai bătut-o acasă pe Stuttgart din 2019, dar dacă ar bifa același rezultat ca atunci ar ajunge în Bundesliga. La acea vreme, ambele echipe jucau în liga ecundă, iar Hamburg s-a impus, mare atenție!, cu 6-2.

  • 11 faulturi a făcut Stuttgart la ultima deplasare din acest sezon;
  • 19 faulturi a făcut Stuttgart la penultimul meci jucat pe teren străin;
  • 11 faulturi a provocat Stuttgart în meciul tur cu Hamburg;
  • 22 faulturi a făcut Stuttgart la ultima vizită pe terenul lui Hamburg.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Hamburger vs Stuttgart
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Stuttgart
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro