Ponturi Pariuri Fotbal Lausanne Ouchy vs Sion

Fortuna

Azi se joacă returul barajului de menținere/promovare în Elveția! Lausanne Ouchy primește vizita celor de la Sion, iar manșa secundă pornește de la 2-0 pentru Lausanne, scor înregistrat în confruntarea de acum 3 zile.

Așadar, echipa din liga secundă are șanse să bată ”balaurul” de primă ligă, asta chiar dacă, la început, Sion era cotată drept favorită pentru a juca și în sezonul viitor în SuperLiga din Elveția.

cota2.ro

Numai că Sion are o formă catastrofală și nu și-a putut reveni nici măcar la acest meci de baraj. În acest moment, Sion are 9 meciuri consecutive fără victorie, dintre care 8 sunt înfrângeri!

De altfel, acest retur esențial de baraj e abordat de Sion după 6 înfrângeri consecutive, în condițiile în care echipa e obligată să câștige la măcar două goluri diferență pentru a trimite meciul în prelungiri.

De cealaltă parte, Lausanne Ouchy a terminat Challenge League, liga a 2-a din Elveția, pe poziția a 3-a, în spatele lui Yverdon și a lui Lausanne.

  • În partida tur, Sion nu a tras niciun șut pe spațiul porții, în timp ce oaspeții de la Ouchy au cadrat 8 șuturi;
  • Sion s-a impus la posesie (51%), la șuturi pe lângă poartă (7) și la cornere (7);
  • În 2021, cele două echipe s-au întâlnit și în Cupa Elveției, Lausanne Ouchy câștigând cu 4-0. De altfel, meciul tur al acestui baraj e prima confruntare direct non-cupă;
  • Sion are nevoie de o prestație excelentă, în special în zona de atac. În ultimele 6 meciuri, oaspeții de azi au marcat un singur gol;
  • Unica veste bună pentru Sion e că ultima victorie obținută a fost într-o deplasare: 3-1 pe terenul lui Grasshoppers, la jumătatea lunii aprilie;
  • Dacă vom căuta și al doilea succes al lui Sion, atunci îl vom găsi tot la un meci în deplasare: 2-1 pe terenul lui Luzern, în debut de aprilie.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Lausanne Ouchy vs Sion
Pronostic:
GG și Peste 2,5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 8.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro