Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.00

BETANO

CS Tunari și Popești Leordeni dispută astăzi, de la ora 17:30, manșa decisivă a barajului pentru promovarea în Liga 2. CS Tunari și-a declarat clar dorința de promovare încă de la începutul stagiunii. Pentru asta l-a adus antrenor pe Gabriel Manu, fost la Metaloglobus, iar lotul a fost întărit cu fotbaliști cu experiență la nivelul primelor două eșaloane, precum Claudiu Herea, Alexandru Stan sau Bogdan Barbu. Tunariul a câștigat play-off-ul Seriei 4 din al treilea eșalon, terminând cu 9 puncte peste Popești Leordeni. În semifinala barajului a întors fantastic eșecul 1-3 în fața Farului II, un 4-0 categoric acasă. 

Și Popești Leordeni are câțiva veterani în lot, dar o forță financiară incomparabilă cu a adversarei de astăzi. În semifinala barajului au trecut la limită de CS Afumați, victorie 2-1 acasă și remiză 1-1 în deplasare. 

cota2.ro

• meciul tur dintre Popești și Tunari a oferit 3 goluri spectaculoase, toate din afara careului. Claudiu Herea a semnat reușita „tunarilor”

• CS Tunari a primit de 3 ori vizita celor din Popești Leordeni în anul 2023: 2-1, 5-0 și 3-3

• CS Tunari a câștigat 12 din ultimele 14 meciuri jucate pe teren propriu. S-a înclinat o singură dată acasă în întreaga stagiune, în Cupă, contra lui Dinamo.

Pe Betano, cota pentru victoria lui CS Tunari este @1.52.

----------------

Corvinul Hunedoara și Unirea Ungheni dispută astăzi, de la ora 17:30, manșa decisivă a barajului de promovare în Liga 2. Corvinul Hunedoara a ratat la limită promovarea anul trecut, un baraj palpitant cu Minaur Baia Mare. Conducerea a întărit lotul, l-a păstrat antrenor pe Florin Maxim, iar acum defilează. Lotul este unul mult peste nivelul celui de-al treilea eșalon, cu nume precum Andrei Hergheligiu, Marius Chindriș, Alexandru Curtean, Paul Mercioiu sau portarul Ștefan Lefter, împrumutat de la Rapid. Pentru hunedoreni, adevăratul test a fost în semifinala barajului. A trecut de Gloria Bistrița cu două victorii, ambele cu 2-1.

Unirea Ungheni este revelația acestui baraj pentru accederea în Liga 2. Localitatea cu aproape 7.000 de locuitori a atras câțiva fotbaliști cunoscuți, în frunte cu Victor Astafei, iar în turul precedent a eliminat-o surprinzător pe FC Bihor. Minunea s-a cam oprit aici.

• Corvinul s-a impus cu 2-0 în manșa tur a barajului cu Ungheni

• Corvinul Hunedoara a pierdut un singur meci în tot sezonul, în Cupa României, 1-2 contra celor de la CSM Deva

• în ultimele 32 de partide, Corvinul a câștigat 29 și a remizat de 3 ori

• Unirea Ungheni a pierdut 5 din ultimele 8 deplasări

• Corvinul a primit vizita celor din Ungheni și pe 13 mai, în play-off. A fost o victorie zdrobitoare, scor 6-0.

Pe Betano, cota pentru victoria Corvinului este @1.25. 

-------------------

Levante și Albacete dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa retur a semifinalei barajului pentru promovarea în La Liga. Levante a retrogradat sezonul trecut din La Liga și a început prost campionatul. În octombrie a fost instalat pe bancă Javier Calleja, iar rezultatele s-au îmbunătățit. Au ratat dramatic promovarea directă, la egalitate cu Las Palmas, dar cu bilanț mai prost în meciurile directe. Lotul, cotat la 41.60 milioane de euro, a fost al doilea cel mai valoros din competiție. 

Albacete a prins ultimul loc de play-off, al 6-lea, lucru pe care niciun specialist nu l-a anticipat. Nou-promovata, cu lot de 13.20 milioane de euro, a impresionat prin organizare și printr-un elan ofensiv remaracabil. Meritul îi aparține în totalitate lui Rubén Albés, antrenor cunoscut și fotbalului românesc pentru perioada petrecută la FC Hermannstadt.

• Levante a câștigat manșa tur a barajului cu Albacete, scor 3-1

• cele două s-au înfruntat de 3 ori în acest sezon. Albacete a obținut 4, 4 și 5 cornere în aceste dispute

• 4.55 cornere/meci a obținut Albacete în actuala ediție de campionat

• 3.71 lovituri de la colț/partidă a permis Levante adversarelor în acest sezon.

Pe Betano, cota pentru peste 2.5 cornete Albacete este @1.26.

------------------

Cherno More Varna și Ludogorets Razgrad se înfruntă de la ora 18:45, în runda cu numărul 35 din prima ligă a Bulgariei. Cherno More Varna este surpriza ultimelor sezoane din Bulgaria. Cu un lot modest, de jumătatea a doua a clasamentului, fără vreun euro investit în ultimele perioade de mercato, managerul Ilian Iliev a reușit să ducă echipa în play-off. Aici n-a reușit mare lucru, e pe 5, cu 54 de puncte, fără speranțe la cupele europene. 

Ludogorets, campioana ultimelor sezoane din Bulgaria, simte acum o presiune mai mare ca niciodată din partea lui CSKA Sofia. „Verzii” sunt primii, cu 82 de puncte, dar au avans de o singură lungime față de urmăritoare. Lotul este în continuare la un nivel net superior rivalelor, cotat la 37 de milioane de euro. 

• Ludogorets a câștigat ultimele 7 meciuri disputate în campionat împotriva lui Cherno More 

• 80 de goluri a înscris Ludogorets în cele 34 de partide din acest sezon, cea mai bună ofensivă. Cherno More a marcat 39

• Ludogorets a pierdut o singură deplasare stagională

• 267 de ocazii de gol și-a creat Ludogorets în acest sezon. Cherno More, doar 159.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Ludogorets este @1.45

-----------------

Levski Sofia și CSKA Sofia sunt adversare astăzi, de la ora 18:45, în runda cu numărul 35 din prima ligă a Bulgariei. Levski Sofia ocupă locul 4 în play-off-ul din Bulgaria, cu 61 de puncte. În acest final de sezon duce o bătălie crâncenă cu CSKA 1948 Sofia pentru locul 3, cel care duce direct în preliminariile Conference League. Levski are 61 de puncte, două mai puțin decât rivala directă. De menționat că poziția a 4-a înseamnă un baraj pentru cupele europene cu o formație din play-out. 

CSKA Sofia are o bătălie și mai importantă. Cu 81 de puncte, ocupă poziția secundă în play-off, la un punct în spatele liderului Ludogorets. Formația pregătită de Sasa Ilic are nevoie neapărată de victorie pentru a detrona fosta formație a lui Moți și Keșeru. 

• CSKA Sofia are cea mai bună apărare din campionat, doar 17 goluri încasate în 34 de partide

• CSKA Sofia a marcat 63 de goluri. Levski a înscris doar 47

• CSKA Sofia este neînvinsă în ultimele 14 deplasări, indiferent de competiție.

Pe Betano, cota pentru victoria lui CSKA Sofia sau un rezultat de egalitate (X2) este @1.44.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CS Tunari vs Popești Leordeni
Pronostic:
1
Cota
1.52
Corvinul Hunedoara vs Unirea Ungheni
Pronostic:
1
Cota
1.25
Levante vs Albacete
Pronostic:
Albacete peste 2.5 cornere
Cota
1.26
Cherno More vs Ludogorets
Pronostic:
2
Cota
1.45
Levski Sofia vs CSKA Sofia
Pronostic:
X2
Cota
1.44
Cota finala: 5.00
Profit: 20.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro