Ponturi Pariuri Tenis Iga Swiatek vs Coco Gauff

UNIBET

Reeditarea finalei de anul trecut are loc in sferturi, acolo unde se intalnesc Iga Swiatek si Coco Gauff. Mai jos aveti avancronica partidei și pronosticul propus.

Iga Swiatek este liderul mondial în circuitul feminin și jucătoarea care începând cu 2022 domină de o manieră autoritară competiția. Din luna Februarie a anului trecut și până acum, Iga a pierdut doar 10 meciuri, câștigând numai puțin de 10 turnee printre care Roland Garros și US Open. Ea a fost bună pe absolut toate suprafețele, insa asa cum a declarat, preferă zgura. Pe această suprafață are procentaje incredibile câștigând 104 din cele 120 meciuri disputate in intreaga carieră, un procentaj de 87%, cu doar 1 procent mai puțin decât Rafa Nadal. Anul trecut a câștigat competiția de o manieră categorică pierzând un singur set contra lui Zheng, iar anul acesta este mare favorită să iși păstreze trofeul. Meciurile ei de aici nu au avut istoric . A pierdut doar 4 game-uri cu Bucsa, 4 cu Liu, 0 cu Wang si 1 cu Tsurenko care a abandonat si a castigat 4 din cele 7 seturi jucate la 0.

cota2.ro

Ĺa doar 19 ani, Cori Gauff este deja de ceva timp una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin, un nume care cu siguranță se va menține în top pentru următoarele decenii. Coco a intrat în top 10 WTA, a câștigat primul turneu la doar 15 ani și a ajuns deja în prima finala de mare șlem a carierei, pierdută contra liderului mondial, Iga Swiatek. Specialiștii se așteaptă ca ea să crească mult în 2023, iar începutul a fost promițător, având titlu la Auckland fără set pierdut. La Australian Open a pierdut cu Ostapenko, la Doha cu Kudermetova și la Dubai cu Swiatek, având uneori momente în care vârsta își spune cuvântul. Coco este bună pe toate suprafețele servește bine, însă vine des și la fileu, fiind totodată o excelentă jucătoare de dublu. Forma ei nu este foarte bună, insă poate oricând să bată pe oricine. Aici a trecut de Masarova, Grabher, Andreeva si Schmiedlova, având fluctuatii mari în joc.

Cele două au disputat 6 meciuri directe in ultimii 2 ani si toate au avut acelasi deznodământ: victorie Swiatek cu 2-0. Nici măcar atunci când a fost in formă maximă Gauff nu a avut vreo șansă în fața polonezei, cu atât mai mult acum când jocul său nu impresionează. Merg pe un meci scurt și o victorie clară a liderului mondial care a pierdut doar 9 game-uri în cele 4 meciuri disputate aici.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Iga Swiatek vs Coco Gauff
Pronostic:
Iga Swiatek & sub 18.5 game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 7.20
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro