Ponturi Pariuri Tenis Holger Rune vs Casper Ruud

BETANO

Doi dintre cei mai buni tineri jucători se luptă pentru un loc în semifinalele Roland Garros, iar in cele ce urmează aveti pontul nostru.

Holger Rune este un tânăr danez de doar 20 ani, aflat momentan pe locul 6 ATP, cel mai bun din cariera sa. La doar 17 ani, începând cu 2021, Rune a câștigat numai putin de 5 turnee Challenger, iar în 2022 s-a impus și în circuitul ATP, cucerind trofee la Munchen, Stockholm si mai ales în Mastersul de la Paris unde l-a bătut pe Djokovic în finală. Holger este văzut de majoritatea specialiștilor drept un mare talent, poate chiar de nivelul lui Alcaraz, fiind cu siguranță un nume care va marca circuitul masculin în următoarele decenii. În 2023 are titlu la Munchen, finale la Monte Carlo și Roma, semifinale la Montpellier și Acapulco și optimi la Australian Open când a pierdut incredibil în fața lui Rublev. Aici a trecut de Eubanks, Olivieri si Cerundolo dupa un meci incredibil de 5 seturi decis in supertiebreak si a profitat de retragerea lui Monfils.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 23 ani, aflat pe locul 4 ATP. El a acumulat deja 9 titluri până la vârsta de 24 ani și este o prezență constantă în top 10. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. În 2022 are titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad, însă cele mai mari performanțe rămân fără îndoială finalele pierdute la Roland Garros și US Open. Anul acesta a jucat mai puțin, insă chiar și așa are titlu la Estoril si semifinale la Roma. Aici a trecut de Ymer, Zeppieri, Zhang și Jarry fiind în control deși a pierdut 2 seturi.

Se intâlnesc doi dintre cei mai buni tineri jucători din circuitul masculin, două nume de care cu siguranță vom tot auzi în următorul deceniu. Mă astept la un meci echibrat, cu multe game-uri lungi si cu răsturnări de situatie.Nu văd cum vreunul dintre jucători ar putea domina meciul cu autoritate, iar pronosticul logic merge pe un meci lung.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Holger Rune vs Casper Ruud
Pronostic:
Durata meciului - peste 195.5 minute
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro