Ponturi Pariuri Fotbal Fiorentina vs West Ham

Superbet

Fiorentina și West Ham United se întâlnesc azi, de la 22:00, în finala UEFA Conference League! Ultimul act va avea loc la Praga și va fi transmis de Pro Arena.

Meciul din această seară este esențial pentru ambele echipe nu doar în ideea de a câștiga un trofeu european, ci și în ceea ce privește situația din sezonul viitor.

cota2.ro

Atât Fiorentina cât și West Ham n-au reușit să se claseze pe locuri de cupe europene în competițiile interne, așa că finala de azi va fi unica șansă pentru ca trupa viola sau ”ciocănarii” să evolueze în Europa League în următoarea stagiune.

Înainte să ajungă în finală, Fiorentina a trecut de Lech și de Basel, în semifinală, în timp ce West Ham le-a eliminat, pe parcurs, pe Gent și pe Alkmaar, în penultimul act.

  • Un amănunt interesant este acela că West Ham a fost în grupă cu FCSB în acest sezon de Conference League! Două victorii pentru trupa lui Moyes, 3-1 și 3-0, cu mențiunea că în tur roș-albaștrii au condus cu 1-0 până în minutul 70.

Fiorentina a închis cu două succese sezonul din Serie A: 2-1 cu AS Roma și 3-1 cu Sassuolo, în vreme ce West Ham a venit cu una caldă și alta rece pe final de Premier League: victorie cu Leeds, 3-1, și eșec cu Leicester, 1-2.

  • Fiorentina și West Ham nu s-au mai întâlnit niciodată.

Partida de azi va fi condusă de o brigadă ce-l va avea la centru pe spaniolul Del Cerro, iar pariul nostru se va îndrepta spre zona specială. Fiind o finală, intensitatea va fi la ea acasă, așa că s-ar putea să vedem destul de multe fragmentări din partea ambelor echipe.

  • 24 de faulturi a făcut Fiorentina la ultimul meci din Conference League;
  • 15 faulturi a bifat Fiorentina la ultimul meci de campionat;
  • 10 faulturi a suferit West Ham la returul cu Alkmaar din semifinalele de Conference;
  • 9 faulturi a făcut Fiorentina în finala din Cupa Italiei pe care a pierdut-o în fața lui Inter.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Fiorentina vs West Ham
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Fiorentina
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro