Ponturi Pariuri Fotbal Sunshine Stars vs Enyimba

Superbet

Numai mâine nu-i poimâine și vom avea de jucat pariuri tari pe finala Ligii Campionilor, dar până atunci ne facem încălzirea cu un campionat mai exotic.

Pentru pariul de azi mergem în playoff-ul primei ligi de fotbal din Nigeria, acolo unde ne concentrăm puternic pe duelul dintre Sunshine Stars și Enyimba.

cota2.ro

În Nigeria, playoff-ul seamănă cu ce avem în SuperLiga din România. 6 echipe intră să se bată pentru campionat și pentru calificările în Liga Campionilor și Cupa Confederațiilor, zona Africii.

Enyimba ocupă prima poziție, cu 5 puncte strânse după 3 etape, la egalitate cu Rivers United, în timp ce Sunshine Stars, gazdele de azi, sunt abia pe locul 5, cu 2 puncte strânse în primele 3 runde de playoff.

  • Un lucru ușor de remarcat este acela că mai toată lumea face egal cu toată lumea, în aceste prime etape;
  • Și nu doar că avem tone de meciuri terminate la egalitate, dar multe dintre ele se încăpățânează să se termine cu scorul de 1-1.

Cel mai bun atac din acest moment îl au cei de la Remo Stars, abia locul 3, cu 5 goluri marcate, dar și cu 5 goluri primite (cea mai slabă apărare), în timp ce Enyimba e pe locul 2 la capitolul ofensivă, cu 4 goluri înscrise în 3 runde.

Legat de întâlnirile directe dintre combatantele de azi, Enyimba e clar echipa mai bună: 4 victorii în ultimele 5 confruntări directe + o remiză.

Înainte de meciul direct, Sunshine Stars vine după 2 remize consecutive de 1-1, cu Remo Stars și Bendel, în timp ce Enyimba a obținut un succes la Lobi Stars, 1-0, dar înaintea deplasării de azi a bifat și ea un 1-1, tot cu Bendel.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Sunshine Stars vs Enyimba
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro