Ponturi Pariuri Fotbal Bella Vista vs Rentistas

Superbet

În perioada în care campionatele mari s-au încheiat, iar echipele naționale încă nu și-au început meciurile din preliminarii, învățăm împreună campionate noi.

De această dată, după ce ce acum câteva zile am bifat un ”win” din Nigeria, mergem în liga a 2-a din Uruguay.

cota2.ro

Băieții de la Bella Vista primesc vizita celor de la Retistas, într-o partidă care se anunță un pic mai dezechilibrată față de cum o arată cotele date de casele de pariuri.

Bella Vista ocupă ultimul loc, după 5 runde, cu 5 eșecuri consecutive! Lucrurile arată rău pentru gazdele de azi, în condițiile în care jucătorii de la Bella au marcat doar un gol și au încasat, atenție!, 12 goluri.

  • Bella Vista e singura echipă din clasament care n-a reușit să obțină niciun punct în acest debut de sezon.

De cealaltă parte, după ce s-a scuturat de un debut cu trac, Rentistas a început să pună și victorii în palmares. Două succese la rând în ultimele 2 etape și salt până pe locul 8 în clasament.

  • 10 goluri a înscris Rentistas în primele 5 meciuri, perioadă în care, din nou atenție!, a încasat 9 goluri.

Cele două echipe s-au întâlnit în 2023, cu Rentistas câștigând cu 2-0 în Torneo Competencia, faza premergătoare startului de campionat normal din liga secundă. E știut deja că în America de Sud atât turneele amicale cât și turneele finale sunt denumite diferit, iar sistemul e destul de greu de înțeles, în special la nivel inferior.

Chiar dacă ambele echipe visează să mai ajungă și pe prima scenă a fotbalului din Uruguay, acest lucru nu s-a mai întâmplat din sezonul 2011 / 2012. Atunci Rentistas și Bella Vista jucau în prima ligă și își împărțeau victoriile, fiecare câștigând pe teren propriu.

Partida de azi poate fi jucată, la cote foarte bune, și în zona de goluri marcate, un 3+ fiind cu cote în jurul valorii de 2,00, dar noi vom fi mult mai atenți pe prestația oaspeților.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Bella Vista vs Rentistas
Pronostic:
2 pauză / 2 final
Cota
2.90
Cota finala: 2.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro