Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

Superbet

Zeynep Sonmez (21 de ani, 217 WTA) și Bianca Andreescu (22 de ani, 37 WTA) se înfruntă în primul tur al turneului pe iarbă de la ‘s-Hertogenbosch. Zeynep Sonmez este o jucătoare din Turcia aflată la prima apariție pe tabloul principal al unui turneu WTA. Obișnuită doar cu ITF-urile, n-a pătruns niciodată în top 200 mondial. Vine după o perioadă tare aglomerată. A jucat 4 meciuri în ultima săptămână. A avut nevoie de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal la ‘s-Hertogenbosch. Duminică a stat două ore pe teren în fața americancei Sachia Vickery, victorie 7-6(2), 0-6, 6-2. 

Bianca Andreescu are cu totul alt calibru. Campioana de la US Open 2019 caută revenirea în elită. A trecut peste accidentările de anul trecut, dar n-a avut un sezon prea reușit pe zgură. O suprafața mai rapidă, cum e iarba, îi pune în valoare calitățile. „Bibi” vine mult mai odihnită decât adversara, ultimul meci fiind disputat în urmă cu 10 zile. 

cota2.ro

• 16 victorii are Bianca Andreescu pe iarbă în turneele WTA. Zeynep Sonmez încă nu a bifat vreuna pe tabloul principal

• după titlul cucerit la US Open, Bianca Andreescu n-a pierdut niciodată în fața unei jucătoare din afara top 200

• Bianca Andreescu are o finală disputată pe iarbă în carieră, la Bad Hamburg, chiar anul trecut

• 8,753,841 de dolari a câștigat Bianca Andreescu din tenis. Site-ul WTA nu are date despre Zeynep Sonmez. 

Pe Superbet, cota pentru Zeynep Sonmez NU câștigă minim un set este @1.50.

OFERTĂ FĂRĂ DEPUNERE: Bonus CASH + rotiri GRATIS! Click AICI pentru revendicare!

Lesia Tsurenko (34 de ani, 45 WTA) și Beatriz Haddad Maia (27 de ani, 10 WTA) sunt adversare astăzi în primul tur al turneului pe iarbă de la Nottingham. Lesia Tsurenko este o ucraineancă cu abilități fizice remarcabile. Nu are în arsenal lovituri devastatoare, dar impresionează prin deplasare și rezistență. La Roland Garros, cel mai recent turneu, a avut un parcurs bun. A ajuns până în faza optimilor de finală, fiind nevoită să se retragă la scorul de 1-5 din cauza unei accidentări. Între timp, Lesia susține că și-a revenit complet. 

Beatriz Haddad Maia este maratonista sezonului în tenisul feminin. Brazilianca a fost implicată în cele mai lungi două partide din 2023. Victoria cu Sara Sorrribes Tormo, din optimile Roland Garros, scor 6-7(3), 6-3, 7-5, la finalul a 3 ore și 51 de minute, și eșecul cu Anhelina Kalinina din sferturile de la Roma, scor 6-7(2), 7-6(6), 3-6, după 3 ore și 41 de minute.

• Tsurenko și Haddad Maia s-au mai întâlnit o singură dată, în 2017, la Miami. Ucraineanca s-a retras în primul set, la scorul de 3-2 pentru adversară

• Haddad Maia tocmai a devenit prima braziliancă din istorie intrată în top 10 WTA

• ultimele două meciuri jucate de Tsurenko pe iarbă au avut nevoie de set decisiv, anul trecut la Wimbledon

• și ultimul meci disputat de Haddad Maia pe iarbă a fost tot unul de 3 seturi, eșec în primul tur la Wimbledon contra slovenei Kaja Juvan.

Pe Superbet, cota pentru peste 18.5 game-uri este @1.35. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Zeynep Sonmez vs Bianca Andreescu
Pronostic:
0-2 scor corect
Cota
1.50
Lesia Tsurenko vs Beatriz Haddad Maia
Pronostic:
peste 18.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.50
Profit: 2.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro