Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Croația

UNIBET

Miercuri, de la 21:45, avem din nou meci cu miză sau, mă rog, cu semi-miză, pentru echipele naționale. Se joacă faza semifinalelor în acest sezon de UEFA Nations League.

Azi avem Olanda - Croația, în timp ce joi se va disputa a doua semifinală: Spania - Italia.

cota2.ro

4 naționale puternice, dar cam toate în schimburi și schimbări de generații. S-au dus vremurile când Olanda, Croația, Spania și Italia îți alcătuiau garnituri pline de super-staruri cu adevărat pe val. Acum, totul se învârte în jurul unor noi formații care să calce pe urmele performanțelor din trecut.

Poate, dintre toate, doar Croația încă mai are în componență fotbaliști importanți din naționala care era aproape să câștige Campionatul Mondial.

Olanda s-a oprit în sferturi la Mondialul din Qatar, acolo unde Croația a bifat locul 3, după ce s-a impus în finala mică disputată în fața Marocului.

De atunci, ambele echipe au jucat în preliminariile pentru EURO 2024, competiție care va avea loc în Germania:

  • Olanda a fost ”curentată” de Franța, un 0-4 de-a dreptul șocant, dar ”portocala mecanică” și-a refăcut mecanismele cu victima sigură Gibraltar, scor destul de mic, 3-0;
  • Croația s-a calibrat greu în primul duel din preliminarii cu Țara Galilor, doar 1-1, dar a luat toate punctele din deplasarea din Turcia, succes cu 2-0.

La nivel de întâlniri directe, cele două naționale s-au evitat de la amicalul din 2008. Olanda câștiga atunci cu 3-0 și a fost suficient pentru ambele naționale. N-au preferat să mai joace meciuri de verificare, iar sorții nici nu le-au mai adus față în față în meciuri oficiale.

La nivel de meciuri cu miză, ultima dată s-au întâlnit în 1998, atunci când Croația o învingea pe Olanda, scor 2-1, în finala mică a Campionatului Mondial, competiție ce avea să fie câștigată atunci de Franța, victorie cu 3-0 în finala cu Brazilia.

Partida va fi condusă de o brigadă din România, ce-l va avea la centru pe Istvan Kovacs. Chiar dacă a devenit, în ultimii ani, fan al legii avantajului, cred că duelul de azi va fi unul suficient de încins astfel încât Kovacs va fluiera destul de des.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Olanda vs Croația
Pronostic:
Peste 11,5 faulturi Olanda
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: 9.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro