Ponturi Pariuri Fotbal Olanda vs Croatia

BETFAIR SPORTSBOOK

OLANDA - CROATIA

De la ora 21:45, pe ”De Kuip Stadium”, Olanda primeste vizita Croatiei, intr-un meci din cadrul semifinalelor UEFA Nations League. Olanda a castigat detasat Grupa 4 a primei ligi din Nations League cu 16 puncte acumulate din 18 posibile, cu sase mai mult decat Belgia, echipa clasata pe locul secund. De partea cealalta, Croatia a avut o grupa extrem de dificila, cu Danemarca, Franta si Austria, insa a reusit sa-si pastreze prima pozitie dupa ce a invins Austria in ultimul joc din faza grupelor, la final avand cu un punct mai mult decat Danemarca, principala contracanditata la prima pozitie in acel moment.

Olanda a inceput prost campania EURO 2024, cu o infrangere usturatoare contra Frantei, scor 0-4, insa a reusit sa bifeze in succes in a doua etapa, 3-0 impotriva Gibraltarului. ”Portocala mecanica” a avut un parcurs bun si la Mondialul din Qatar, acolo unde a fost invinsa de Argentina in sferturi, dupa executarea loviturilor de departajare. Croatia a facut din nou un Campionat Mondial remarcabil, reusind sa bifeze locul 3, dupa ce s-a impus in finala mica contra Marocului, scor 2-1, asta dupa ce in 2018 au reusit sa ajunga pana in finala mare. Trupa lui Dalic a inceput bine si campania EURO 2024, cu 4 puncte acumulate dupa duelurile cu Turcia si Tara Galilor, contracandidatele croatilor la prima pozitie.

cota2.ro

Olanda vs Croatia - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Olanda a marcat minim un gol in 87% din ultimele 30 de meciuri;
  • In 26 din ultimele 30 de meciuri ale Olandei, s-au marcat minim doua goluri;
  • Olanda e neinvinsa in ultimele 10 meciuri disputate pe propriul teren;
  • Croatia are doar doua infrangeri in ultimele 22 de meciuri oficiale;
  • Minim 3 goluri s-au marcat in ultimele 4 meciuri ale Olandei;
  • Olanda e neinvinsa in 21 din ultimele 22 de meciuri;
  • Olanda este nationala cu a treia cea mai buna ofensiva din Nations League (14 goluri marcate);
  • Josip Sutalo este jucatorul cu a doua cea mai mare medie de interceptii reusite per meci din acest sezon de UEFA Nations League (4.3);
  • Memphis Depay este cel mai bun marcator al Olandei in acest sezon de UEFA Nations League (3 goluri);
  • Olanda are o medie de 5.60 suturi pe poarta per meci, in acest sezon de UEFA Nations League;
  • Luka Modric este cel mai bun marcator al Croatiei in acest sezon de UEFA Nations League (2 goluri);
  • Croatia are o medie de 5.11 suturi pe poarta per meci, in acest sezon de UEFA Nations League.

Olanda (4-3-3): Bijlow - Dumfries, Van Dijk, De Ligt, Ake - De Roon, De Jong, Simons - Bergwijn, Gakpo, Malen

Croatia (4-3-3): Livakovic - Juranovic, Sutalo, Erlic, Sosa - Modric, Brozovic, Kovacic - Pasalic, Kramaric, Perisic

”Portocala mecanica” are cateva absente importante, cele mai ”rasunatoare” fiind cele ale lui Depay si De Ligt. Totusi, trupa lui Ronald Koeman are avantajul terenului propriu, tinand cont ca acest ”Final Four” se va juca in Olanda. De partea cealalta, Dalic nu va putea conta pe Gvardiol, fundasul celor de la RB Leipzig absentand din cauza unor probleme la muschii abdominali. Se anunta un meci extrem de echilibrat si totodata extrem de disputat, avand in vedere ca ambele echipe sunt aproape de a bifa un obiectiv important. Olanda e mare favorita la calificarea in finala, conform bookmakerilor, insa eu cred ca nationala Croatiei poate produce surpriza. Mateo Kovacic a jucat bine in ultimele jocuri ale Croatiei, iar astazi cred ca va fi un pion important al acestora pe faza de construnctie. Deasemenea, cred ca echipa oaspete va crea pericol la poarta adversa, iar Luka Modric cred ca isi va incerca norocul cel putin o data, tinand cont ca e si principalul executant de faze fixe.

Pontul meu pentru meciul Olanda - Croatia este ”Mateo Kovacic incearca sa trimita 50 sau mai multe pase + Luka Modric are minim un sut in meci + Croatia are minim 3 suturi pe poarta”, la o cota de 2.12, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Olanda vs Croatia
Pronostic:
Mateo Kovacic incearca sa trimita 50 sau mai multe pase + Luka Modric are minim un sut in meci + Croatia are minim 3 suturi pe poarta
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro