Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Italia

UNIBET

Azi, de la 21:45, Spania și Italia se întâlnesc în cea de-a doua semifinală a acestui sezon de UEFA Nations League.

Învingătoarea o va întâlni în marea finală pe Croația, asta după ce naționala lui Modric a învins Olanda, scor 4-2, după prelungiri, într-o partidă care ne-a adus un profit important la pariuri.

cota2.ro

Păstrăm nișa pe care am mizat în multe dintre pariurile oferite de noi și vom veni din nou cu un pariu special la o confruntare cu parfum de finală de turneu mare.

Spania și Italia sunt două naționale care se află în căutări, după schimburi de generații care n-au fost deloc atât de line pe cât și-ar fi dorit fanii celor două mari reprezentative.

”Furia Roja” a ars doar până în optimile Mondialului din Qatar, eliminată fiind de Maroc, iar preliminariile pentru EURO 2024 au adus deja un prim duș rece. După 3-0 cu Norvegia, ibericii au pierdut neașteptat în Scoția, scor 0-2.

De cealaltă parte, Italia a trecut de la câștigătoare de EURO, la națională care ratează pentru a doua oară la rând prezența la un Mondial. Mancini are ca obiectiv, din nou, calificarea și o prestație importantă la Europeanul din Germania, dar ”Squadra” a pornit și ea greu.

Înfrângere cu Anglia în prima etapă din preliminarii, scor 1-2, iar apoi un succes obținut cu greutate cu modesta Malta, scor 2-0.

Spania și Italia s-au întâlnit de două ori în 2021, prima dată în semifinalele de la EURO, unde italienii s-au impus la loviturile de departajare, iar apoi în Liga Națiunilor, tot în faza semifinalelor, unde câștig de cauză a avut Spania.

  • 18 faulturi au provocat spaniolii la ultimul meci direct cu Italia;
  • 14 faulturi în 90 de minute a avut Spania în semifinala de la EURO 2021 cu Italia.

Slovenul Vincic va fi cel care va împărți dreptatea la centru în duelul de la Enschede, iar asta se traduce destul de simplu: nefiind un arbitru dintr-un campionat important, Vincic va fi tentat să fluiere destul de rapid în duelurile mai fizice. Iar noi vom profita de acest aspect!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Spania vs Italia
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Spania
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro