Ponturi Pariuri Tenis Jan Lennard Struff vs Hubert Hurkacz

BETANO

A doua semifinala de la Stuttgart ii aduce fata in fata pe Jan Lennard Struff și Hubert Hurkacz.

Mai jos aveți Avancronica meciului și pronosticul propus.

cota2.ro

Jan Lennard Struff este un jucător german de 33 ani,momentan pe locul 24 ATP. Oarecum surprinzător el se află in cea mai bună formă a carierei sale și a ajuns sa conteze cu adevărat la nivel ATP începând cu acest an. Are finală la Madrid unde a trecut de Tsitsipas, sferturi la Monte Carlo unde l-a bătut pe Ruud, însă a învins și mulți azi jucatori de top. Struff este înalt și servește bine, astfel că pe iarbă este greu de depășit pierzându-și greu serviciul . In primele 3 tururi cu Zhang, Paul si Gasquet oferit doar 4 șanse de break, lucru cu adevărat impresionant.

Hubert Hurkacz este un jucător polonez de 26 ani, clasat pe locul 14 ATP. El a câștigat anul acesta la Marseille cel de-al 6-lea titlu ATP al carierei, toate obținute pe suprafețe rapide. 

Hubert se simte foarte bine pe hard și iarba acolo unde își poate pune perfect în valoare serviciul puternic la cei 1.96 m ai săi. Polonezul a apărut destul de târziu în lumina reflectoarelor, însă după ultimii 2 ani în care a câștigat 5 titluri, a bătut toţi jucătorii de top și a pătruns în top 10, putem spune fără echivoc că este unul dintre cei mai buni jucători din circuit. Totuși, anul acesta a arătat destule slăbiciuni la retur, fiind imobil in multe situații . A trecut aici de Watanuki și O’Connell.

Se întâlnesc doi sportivi cu servicii aproape imposibil de returnat pe iarba și nu văd cum am putea avea o partidă fără minim un tiebreak. Suprafața de la Stuttgart dă putine șanse jucătorului la retur și cred ca break-urile vor lipsi cu desăvârșire. Ambii jucători sunt implicați de regulă in meciuri lungi și așa cred că vom avea și acum. Cel puțin la început, până va apărea oboseala cred ca jucătorii își vor tine serviciul fără probleme.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Jan Lennard Struff vs Hubert Hurkacz
Pronostic:
Peste 10.5 Game-uri primul set
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro