Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Austria

UNIBET

Belgia și Austria se întâlnesc azi, de la 21:45, în cel mai tare meci al zilei de sâmbătă din preliminariile pentru EURO 2024.

Cele două echipe conduc ierarhia în grupa F și sunt favorite la ocuparea primelor două locuri la finalul acestei campanii de calificări, lasând-o pe Suedia doar pe poziția a 3-a.

cota2.ro

Austria are punctaj maximum după primele 2 etape: două succese cu Azerbaijan, 4-1, și Estonia, doar 2-1. Belgia a jucat un singur meci până acum, succes la scor de neprezentare, 3-0, cu Suedia.

Austria nu a fost calificată la Mondialul din Qatar, așa că pe perioada turneului final din iarna trecută a bifat două partide amicale transformate în două victorii: 2-0 cu Italia și 1-0 cu Andorra.

Belgia a fost la CM 2022, dar mai bine n-ar mai fi fost la cum au decurs lucrurile acolo. 1 singur gol marcat, necalificare dintr-o grupă unde au mers mai departe Croația și Maroc, dar și mai multe conflicte interne între fotbaliști.

Înainte de confruntarea cu Austria, naționala lui Domenico Tedesco a făcut spectacol în Suedia, iar apoi a câștigat și meciul amical disputat în compania Germaniei, scor 3-2.

  • Belgia și Austria nu s-au mai întâlnit în meci direct din 2011! Atunci, cele două naționale făceau parte din grupa de calificare pentru EURO 2012, iar Belgia i-a luat Austriei 4 puncte, după 2-0 și 4-4;
  • La finalul acelei campanii, ambele echipe au ratat calificarea la turneul final;
  • 11 faulturi a făcut Austria în cel mai recent meci, 2-1 cu Estonia;
  • 11 faulturi a bifat Austria și cu Azerbaijan, victorie cu 4-1;
  • Când întâlnește adversari valoroși, naționala Austriei devine și mai agresivă: 15 faulturi în meciul cu Italia, 13 faulturi în meciul cu Croația, 14 faulturi în fața Franței și 13 faulturi contra Danemarcei.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Belgia vs Austria
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi Austria
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro