Ponturi Pariuri Tenis Veronika Kudermetova vs Ekaterina Alexandrova

BETFAIR EXCHANGE

După atâtea luni de profit traversăm o perioadă mai slabă, lucru inevitabil in acest domeniu. Încercăm să trecem peste cu finala turneului WTA de la Hertogenbosch, iar mai jos aveți Avancronica meciului Kudermetova - Alexandrova, precum si pronosticul propus. 

Veronika Kudermetova este o sportiva de 26 ani din Rusia, momentan pe locul 14 WTA. Ea a facut pasul catre elita circuitului in ultimii 2 ani, reusind sa câstige singurul turneu al carierei la Charleston in 2021 și sa intre in premiera anul trecut in top 10. Kudermetova este o sportivă muncitoare, care nu exceleaza la niciun capitol, nu străluceste, insă se mentine în top. In 2022 are numai putin de 3 finale pierdute, la Melbourne, Dubai si Istanbul, insă în turneele de mare șlem nu a depășit faza sferturilor de finală. După un inceput de an mai slab, vine aici in formă bună, cu 12 victorii în ultimele 15 partide, perioada in care a ajuns in semifinale la Madrid si Roma, trecând de sportive de top precum Potapova, Kasatkina, Pegula ori Zheng. Aici nu a pierdut set cu Riske, Zhao, Naef si Hruncakova.

cota2.ro

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 18 WTA. Ea joacă bine indoor si in special pe suprafețe rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj. Rusoaica vine după un 2022 bun, în care a câștigat 2 trofee, la Hertsogenbosch și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. În 2023 a jucat ceva mai slab, însă are recent sferturi la Miami unde a trecut de Bencic.Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă comite și foarte multe duble greșeli. A trecut de Rodina, Birrell, Bektas si Sasnovich dominându-si fizic adversarele. 

Alexandrova este campioana en-titre de aici, după ce anul trecut o bătea pe Savalenka in finală, iar in semifinale trecea chiar de adversara de azi cedând doar 4 Game-uri. Consider că iarba i se potrivește mai bine Ekaterinei, care este jucătoarea mai puternică fizic, cu lovituri explozive și cu un serviciu care ii aduce multe puncte direct câștigătoare. Merg pe victorie Alexandrova.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Veronika Kudermetova vs Ekaterina Alexandrova
Pronostic:
Victorie Alexandrova
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 8.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro