Ponturi Pariuri Fotbal Elveția vs România

Superbet

După ce am anticipat corect pariul oferit la Kosovo - România, acum a venit momentul să profităm din nou de o partidă a elevilor lui Edi Iordănescu.

Elveția - România se joacă azi, de la 21:45, într-o partidă care a devenit extrem de importantă în lupta pentru locul 2, după remiza ”tricolorilor” din Kosovo, scor 0-0.

cota2.ro

Cu 9 puncte din 3 etape, punctaj maximum, Elveția și-a respectat în totalitate statutul de favorită în Grupa I.

De cealaltă parte, pentru locul 2, cel care duce direct la EURO 2024, se vor lupta România, Israel și Kosovo.

După rezultatele înregistrate în etapa a 3-a, în special după succesul Israeului, pe final de meci, cu Belarus, etapa a 4-a va conta enorm în economia luptei pentru calificare.

În acest moment, România e pe locul 2, cu 7 puncte, în timp ce Israel (4 puncte) și Kosovo (3 puncte) ocupă locurile 3, respectiv 4. Doar că adversarele noastre la calificare vor avea meciuri facile în această rundă: israelienii întâlnesc Andorra, în timp ce kosovarii joacă împotriva Belarusului.

  • România și Elveția s-au întâlnit ultima dată în meci direct chiar la un turneu final european. S-a terminat 1-1 în grupă, iar Elveția a mers mai departe alături de Franța în fazele eliminatorii de la EURO 2016;
  • 13 faulturi a făcut România pe terenul impracticabil din Kosovo;
  • 13 faulturi a făcut România în meciul cu Belarus;
  • câte 8 faulturi a suferit Elveția la ultimele două meciuri din această campanie de calificări.

Un avantaj în ceea ce privește fazele fixe îl reprezintă arbitrul întâlnirii. Meciul va fi condus de o brigadă din Italia, ce-l va avea la centru pe Daniele Orsato. Dacă ne urmăriți aici, pe cota2.ro, știți că aparițiile lui Orsato, în special în ultimele luni, au venit cu pariuri câștigătoare în zona faulturilor, asta pentru că italianul fluieră destul de rapid în contactele fizice.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Elveția vs România
Pronostic:
Peste 12,5 faulturi România
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro