Ponturi Pariuri Tenis Karolina Pliskova vs Petra Kvitova

UNIBET

In primul tur la Berlin, turneu de iarbă premergător Wimbledon, avem meciul dintre Pliskova si Kvitova. Mai jos vedeți Avancronica si pronosticul propus.

Karolina Pliskova este o jucătoare din Cehia de 30 ani, clasată pe locul 18 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian Open și Roland Garros. Pliskova vine după un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. In 2022, are semifinale la Toronto și sferturi la US Open, în rest rezultate sub așteptări. Cehoaica este o jucătoare puternică, bună pe toate suprafețele, însă preferă indoor-ul și iarba, acolo unde își poate pune in valoare serviciul puternic. Trimite de regulă mulți ași dar comite și foarte multe duble greșeli. Este binecunoscută contraperformanța ei de la Eastbourne, de anul trecut când a pierdut un game fără să pună mingea în teren, cu 4 duble greșeli consecutive. A început anul cu sferturi de finală la Australian Open, are sferturi şi la Dubai, însă în general a fost inconstantă. Forma ei este slabă si vine aici după 3 înfrângeri consecutive.

cota2.ro

Petra Kvitova este o jucătoare din Cehia de 33 ani, momentan pe locul 9 WTA, una dintre cele mai constante jucătoare din tenisul feminin aflate în activitate, fiind încă din anul 2011 în top 30 WTA, o performanță de-a dreptul remarcabilă. Petra are o carieră foarte bună şi a acumulat 30 titluri WTA, cele mai importante fiind cele 2 de la Wimbledon, însă a câștigat si Turneul Campionilor și a jucat finală la Australian Open. După o perioadă ceva mai slabă, ea este într-o puternică revenire de formă și a pierdut doar 6 meciuri în 2023, având victorii cu Pegula, Ostapenko sau Rybakina. La Indian Wells a ajuns până în sferturile de finală unde a pierdut cu Sakkari, iar la Miami a câștigat titlul după o finală cu Rybakina.Kvitova este înaltă și asemenea adversarei ei pune mare preț pe serviciu, preferând suprafețele rapide acolo unde își poate pune forța în valoare.

Se întâlnesc două dintre jucatoarele de top din ultimul deceniu, sportive care pe suprafețele rapide pot oricând să învingă orice adversar. Ambele se bazează mult pe serviciu, iubesc iarba si având în vedere suprafața rapidă de la Berlin nu cred că vom vedea prea multe break-uri. Ultimul meci direct dintre ele s-a disputat anul trecut la Stuttgart si a avut 33 de Game-uri, fiind decis în tie-break-ul setului decisiv. Toate indiciile duc spre over si azi .

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Karolina Pliskova vs Petra Kvitova
Pronostic:
Peste 21.5 Game-uri
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro