Ponturi Pariuri Fotbal Elvetia vs Romania

BETANO

ELVETIA - ROMANIA

De la ora 21:45, pe ”Swissporarena”, Elvetia primeste vizita Romaniei, intr-un meci din cadrul rundei cu numarul 4 a Grupei I, din preliminarile EURO 2024. Ultimul meci direct dintre Elvetia si Romania s-a jucat acum 7 ani, mai precis la EURO 2016, atunci cand cele doua nationale au incheiat la egalitate, scor 1-1. Pentru ”tricolori” a marcat Bogdan Stancu, in minutul 18, in timp ce pentru adversari a punctat Admir Mehmedi, in minutul 57.

Elvetia e lider in grupa de calificare la EURO 2024, cu maximum de puncte dupa primele 3 runde, in timp ce Romania ocupa locul secund in aceasta grupa, cu doar doua puncte mai putin. In ultima etapa, Elvetia a reusit sa castige cu 2-1 in Andorra, gratie reusitelor semnate de Freuler (min. 7) si Amdouni (min. 32), iar Romania a reusit doar un scor alb in Kosovo, dupa un meci disputat pe un teren extrem de dificil.

cota2.ro

Elvetia vs Romania - Top statistici si informatii despre echipe si jucatori:

  • Elvetia si Romania au cele mai bune defensive din grupa, fiecare avand doar cate un gol primit in primele 3 etape;
  • Elvetia are, de departe, cea mai buna ofensiva din grupa, dar si a doua cea mai buna din toate nationalele angrenate in aceste calificari (10 goluri);
  • Elvetia este echipa cu cele mai multe ocazii mari de gol create in aceste preliminarii (19);
  • Elvetia este echipa cu cel mai mare procentaj al posesiei per meci, din aceste preliminarii (75.0%);
  • Elvetia are a treia cea mai mare medie de suturi pe poarta per meci din aceasta campanie de calificare (7.7);
  • Romania este echipa cu cea mai mare medie de interceptii per meci din aceste preliminarii (13.0);
  • Manuel Akanji este jucatorul cu al doilea cel mai mare procentaj de pase reusite per meci, din aceste preliminarii (93%);
  • Amdouni si Steffen sunt cei mai buni marcatori ai Elvetiei din aceste preliminarii, fiecare cu cate 3 reusite.

Elvetia (4-3-3): Sommer - Lotomba, Akanji, Elvedi, Rodriguez - Freuler, Zakaria, Xhaka - Shakiri, Amdouni, Vargas

Romania (4-3-3): Moldovan - Manea, Drăgușin, Burcă, Sorescu - Stanciu, Băluță, Olaru - Man, Alibec, Hagi

Elvetia este favorita clara in acest joc si sincer, la cum se prezinta jocul nationalei, sunt sanse sa luam multe. Personal, ma astept ca Edi Iordanescu sa inceapa cu un prim 11 format din jucatori capabili, care chiar merita sa fie titulari, nu ca in duelul din runda precedenta cand am jucat fara numar 9. Romaniei ii va fi extrem de greu sa-si creeze actiuni prin centru avand in vedere ca in defensiva se vor afla Akanji si Elvedi, doi fundasi extrem de experimentati. ”Tricolorii” vor fi nevoiti sa apeleze in multe momente la actiuni in banda si la suturi de la distanta, insa numarul acestora nu cred ca va fi prea mare, tinand cont ca Elvetia e o echipa care plimba foarte mult mingea si face posesie. Arbitrul partidei va fi Daniele Orsato, un central cu un buzunar destul de larg. Romania faulteaza mult si ma astept ca acestia sa incaseze destul de multe avertismente, in special in repriza secunda deoarece in prima parte arbitrii sunt, de obicei, mai indulgenti.

Pontul meu pentru meciul Elvetia - Romania este ”Romania primeste minim doua cartonase in repriza a doua”, la o cota de 2.05, disponibila pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elvetia vs Romania
Pronostic:
Romania primeste minim doua cartonase in repriza a doua
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro