Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.57

BETFAIR SPORTSBOOK

Etapa a 4-a din preliminariile pentru EURO 2024 vine atât cu partide echilibrate, unde e greu de intuit semnul final, dar și cu meciuri cu favorite certe.

Ei bine, în zona de favorite certe vom merge și noi cu biletul de azi, dar vom condimenta puțin lucruri cu două pariuri pauză / final.

cota2.ro

FRANȚA - GRECIA (21:45) - Francezii sunt cocoțați pe primul loc după 3 meciuri jucate în Grupa B din aceste preliminarii, cu punctaj maximum după aceste jocuri. Trupa lui Didier Deschamps are 9 puncte și un golaveraj perfect: 8-0.

În vizită vine Grecia, națională care încearcă să încropească din nou o generație care să apară la turnee finale. Începutul e bun pentru fosta campioană a Europei, cu 2 victorii în primele 2 meciuri, iar grecii vor avea bătălie pentru locul 2 cu Olanda, aflată și ea în cădere în acest an.

  • Înainte de meciul cu Grecia, Franța s-a jucat cu Gibraltar, victorie cu 3-0.
  • 32 de ocazii de gol au avut Mbappe și compania în fața Gibraltarului, iar scorul este destul de mic în raport cu ceea ce s-a întâmplat pe teren;
  • Grecii au câștigat în fața Irlandei, 2-1;
  • Cele două naționale s-au întâlnit ultima dată în 2006, într-un amical câștigat de Franța.

ANGLIA - MACEDONIA DE NORD (21:45) - Din grupa B facem un pas în plus și ajungem la grupa C, acolo unde Anglia primește vizita Macedoniei de Nord.

După 3 meciuri, englezii lui Southgate au 9 puncte și au primit un singur gol, perioadă în care au înscris de 8 ori.

Macedonenii au început cu bine aceste preliminarii, succes la limită cu Malta, 2-1, dar au pierdut în ultima rundă în fața Ucrainei, scor 2-3.

  • Dacă Anglia pare să se fi stabilizat pe prima poziție și să fie favorită certă la calificarea de pe locul 1, lucrurile sunt mai complicate pentru locul secund: Ucraina, Italia și Macedonia de Nord au câte 3 puncte după 2 meciuri;
  • La ultimul meci de pe teren propriu Anglia a învins-o cu 2-0 pe Ucraina, ambele goluri fiind marcate în prima repriză;
  • De la înfrângerea cu Franța de la Campionatul Mondial, Anglia n-a mai pierdut niciunul dintre cele 3 meciuri jucate.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Franța vs Grecia
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.81
Anglia vs Macedonia de Nord
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
1.42
Cota finala: 2.57
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro