Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETANO

Scoția și Georgia se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 4 a grupei A de calificare la EURO 2024. Scoția a participat la un singur turneu final în acest secol, chiar Campionatul European precedent. Actuala generație, una plină cu staruri din Premier League, precum Robertson (Liverpool), McGinn (Aston Villa), McTominay (Man. United) sau Tierney (Arsenal), nu se poate mulțumi cu atât. Scoțienii au început perfect actuala campanie de calificare. Au punctaj maxim după disputele cu Spania, Norvegia și Cipru. În urmă cu 3 zile, naționala pregătită de Steve Clarke a revenit fantastic în deplasarea din Norvegia, victorie 2-1. 

Georgia este într-o continuă creștere, dar momentan are doar 3 fotbaliști cu adevărat importanți, pe Khvicha Kvaratskhelia (Napoli), portarul Giorgi Mamardashivili (Valencia) și atacantul Georges Mikautadze (Metz). Încă sunt prea tineri ca să îi putem considera adevărați lideri, doar 22 de ani. Naționala pregătită de Willy Sagnol are 4 puncte după primele două partide, remiză cu Norvegia și victorie cu modesta Cipru. 

cota2.ro

• 5 victorii consecutive are Scoția în meciurile jucate pe teren propriu. De fiecare dată a marcat cel puțin 2 goluri

• 36 este locul ocupat de Scoția în ierarhia FIFA. Georgia este pe 77

• Scoția este cel mai eficient lider de grupă din actualele preliminarii. A marcat 7 goluri din 12 șuturi expediate pe spațiul porților adverse

• 245 de milioane de euro valorează lotul Scoției. Cel al Georgiei este cotat la 145 de milioane

• 48.000 de fani scoțieni vor fi prezenți la Hampden Park, o atmosferă cum rar găsești în Europa la meciurile internaționale.

Pe Betano, cota pentru Scoția solist este @1.50.

👉600 de rotiri GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE oferite de Betano la înregistrare prin acest link👈

Bosnia și Herțegovina primește vizita Luxemburgului în runda cu numărul 4 a grupei J de calificare la Euro 2024.  În ciuda unei generații foarte bune, avându-i lideri pe Miralem Pjanic și pe Edin Dzeko, prezenți în lot și la această acțiune, Bosnia a participat la un singur turneu final, Campionatul Mondial din 2014. Naționala pregătită acum de Faruk Hadžibegic a început ezitant campania de calificare, doar 3 puncte în primele 3 runde. În aceste condiții, o victorie astăzi este obligatorie. 

Luxemburg nu mai este un simplu partener de antrenament, a progresat constant în ultimii ani, dar încă nu a ajuns la nivelul Bosniei. Au un singur fotbalist cotat la peste 5 milioane de euro, pe Leandro Barreiro, mijlocașul lui Mainz. Luxemburgezii au 4 puncte în grupă, dar asta pentru că tocmai au întâlnit codașa Liechtenstein. A fost o victorie chinuită, în urmă cu 3 zile, scor 2-0. Naționala lui Luc Holtz a suferit și o umilință în actuala campanie, 0-6 pe teren propriu împotriva Portugaliei. 

• Bosnia a câștigat toate cele 7 meciuri directe disputate împotriva Luxemburgului

• Bosnia a câștigat ultimele 5 meciuri directe disputate pe teren propriu. În actuala campanie a spulberat Islanda, scor 3-0

• 84.70 milioane de euro valorează lotul Bosniei. Cel al Luxemburgului este cotat la 26.38 milioane

• Edin Dzeko, proaspăt finalist al Ligii Campionilor cu Inter, deține recordul de goluri în naționala Bosniei. A marcat 64 în 128 de partide. Este și cel mai selecționat fotbalist

• 57 este locul ocupat de Bosnia în ierarhia FIFA. Luxemburg ocupă poziția 91.

Pe Betano, cota pentru Bosnia solist este @1.57. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Scoția vs Georgia
Pronostic:
1
Cota
1.50
Bosnia vs Luxemburg
Pronostic:
1
Cota
1.57
Cota finala: 2.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro